Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 3

Ο πολίτης καταγγέλει: Λ@θροξενοδοχείο στη Λιοσίων! Τόνοι φαγητού σε “εισβολείς” την ώρα που αρκετοί Έλληνες δεν έχουν τα βασικά (ΒΙΝΤΕΟ)

makeleio
Ο αναγνώστης μας, μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του από τις εικόνες που αντίκρυσε στην οδό Λιοσίων. Ένα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται εκεί, έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο για λ@θρομετανάστες, με τόνους φαγητού να βρίσκονται έξω από αυτό.
Διαβάστε:
Το ξενοδοχείο έχει γεμίσει λ@θρομετανάστες μετά τη λήξη της καραντίνας. Το πιο τραγικό απ’ όλα είναι ότι τους πηγαίνουν τόνους φαγητού την ώρα που πολλοί Έλληνες
είναι άνεργοι και δεν έχουν ούτε νερό να πιουν. Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον 100 καφάσια με ντομάτες, μαρούλια και άλλα προϊόντα που πολλά από αυτά είναι πλέον πολυτέλεια για το τραπέζι του Έλληνα”.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%ce%9b%ce%b8%cf%81%ce%bf%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf/