Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14

Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΝΕΑ ΜΟΡΙΑ!

Ακόμα και μέσα σε εκκλησίες και νεκροταφεία, έχουν καταλύσει κάποια από τα χιλιάδες άστεγα «προσφυγάκια» στην Λέσβο!
Με την ανοχή –για να μην πούμε και με την ενθάρρυνση!- της χούντας Μητσοτάκη, τα δημοσιογραφικά όργανα της οποίας εμφανίζουν τους βέβηλους ως… «απελπισμένους» και «κατατρεγμένους».
Κι αυτό δεν συμβαίνει τυχαία, καθώς η αστυνομία έχει τουλάχιστον τη δύναμη να διώξει τους βέβηλους από εκκλησίες και νεκροταφεία, αλλά δεν το κάνει κατόπιν «άνωθεν εντολής»!  

Καθώς η χούντα, πιστεύει –και σωστά!- ότι με τις εικόνες αυτές προκαλείται μεγάλη αγανάκτηση στους Έλληνες της Λέσβου, ελπίζοντας ότι η αγανάκτηση αυτή θα τους οδηγήσει στην παθητικότητα μόλις στηθεί η νέα «Μόρια», για «να είναι μαζεμένοι σ’ ένα μέρος και να μη βεβηλώνουν τις εκκλησίες και τα νεκροταφεία μας». Αμ δε, χουντάρες! Δε θα σας γίνει η χάρη!

 https://ethnikismos.net/2020/09/11/%ce%b7-%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b9%cf%83-%ce%b2%ce%b5%ce%b2%ce%b7%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb-2/