Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27

Η Brennah Black ποζάρει ολόγυμνη και “ρίχνει” το Instagram!

blacl

Η Brennah Black είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες στο Instagram αυτή την στιγμή, και όχι άδικα, καθώς συχνά ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες που αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία του ανδρικού κοινού.

Η ξανθιά καλλονή κατάγεται από το Χιούστον του Τέξας και είναι διάσημη ηθοποιός, παρουσιάστρια και μοντέλο, η οποία έχει απασχολήσει έντονα το ανδρικό κοινό με τις σέξι φωτογραφίσεις

στο Playboy Italia και το Maxim Australia. Έχει μια εντυπωσιακή καριέρα, καθώς έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες ενώ έχει κάνει εντυπωσιακές φωτογραφίσεις για αρκετά δημοφιλή brands.

Πρόσφατα η Brennah ανέβασε τις θερμοκρασίες στα ύψη, καθώς ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, στις οποίες ποζάρει ολόγυμνη! Όπως καταλαβαίνετε, οι 617 χιλιάδες οπαδοί της έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Απολαύστε την!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .