Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13

ΜΕΓΑ-ΣΟΚ: Έγγραφο της Παγκόσμιας Τράπεζας αναφέρει ότι το…ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COVID-19 θα λήξει τον Μάρτιο του 2025! ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες
Τα έγγραφα (πατήστε εδώ) του προγράμματος στρατηγικής ετοιμότητας και απόκρισης COVID-19 (Strategic Preparedness and Response Program) της Παγκόσμιας Τράπεζας, με την ένδειξη “Για επίσημη χρήση και μόνον”, προσδιορίζουν το τέλος του προγράμματος COVID-19 της Τράπεζας ως το Μάρτιο του…2025, περισσότερο από τέσσερα χρόνια μακριά από την τρέχουσα ημερομηνία (διαβάστε τη σελίδα 1 από 60).

Η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος ήταν ο Απρίλιος 2020.
Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Επί…ΤΣΙΠΡΑ, το 2017, είχαν παραγγελθεί τέστ διάγνωσης για τον…COVID-19…!!!, σας αποκαλύψαμε ότι από το 2017, η κυβέρνηση Τσίπρα είχε αρχίσει να παραγγέλνει πολλά τέστ διάγνωσης για τον…COVID-19!!!
Μιλάμε για μια εποχή κατά την οποίαν ΚΑΝΕΙΣ δεν ήξερε τι παει να πει «κορωνοϊος», «κόβιντ», κτλ., και ούτε…ΠΕΡΙΜΕΝΕ ο κόσμος μας να πέσει έρμαιο αυτής της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊόυ!!! Να άλλη μια απόδειξη πως όλα αυτά ήταν…ΣΤΗΜΕΝΑ από την αρχή, 100 τοις 100, για να υποδουλωθεί παιρετέρα ο κόσμος μας υπό την εξουσία της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…!!!
Για τη συνέχεια http://greeknewsondemand.com


 https://www.triklopodia.gr