Κυριακή, Σεπτεμβρίου 6

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Covid- 19! Οι ασφαλείς εκδηλώσεις που δεν εμφανίζεται ο κορωνοϊός!

Οι μέγιστοι της "κυβερνητικής επιστήμης" Τσιόρδας, Μαγιορκίνης, Σύψας και σια... ανακάλυψαν πως ο φονικός ιός κτυπάει σχολεία, ψήστες σε σουβλατζίδικα, υπαλλήλους ταμείων σουπερμάρκετ, οδηγούς λεωφορείων κι όλους τους εργαζόμενους σε βαριά κι ανθυγιεινά επαγγέλματα, διαδηλωτές, ανέργους, εξαθλιωμένους... έτσι πρέπει να φορούν μάσκα και να υπάρχουν "κοινωνικές αποστάσεις".
Κάτι περίεργο συμβαίνει κι έτσι ανακαλύπτουμε πως υπάρχει μια...
σαφής διασύνδεση -μπορεί και να έχουν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον κορωνοϊό και το κρατούν μυστικό;-, μεταξύ των κορυφαίων "επιστημόνων" της κυβέρνησης και των φαρμακευτικών πολυεθνικών, διότι υπάρχουν εκδηλώσεις που ο ιός δεν θα κτυπήσει.
Έτσι άφοβα μπορείτε να συμμετέχετε στις αδειοδοτούμενες εκδηλώσεις, που δεν θα υπάρχει κορωνοϊός κι ενδεικτικά οι καλύτερες από πολιτιστικής άποψης:

1). «Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» θα είναι… αλλιώς!» μας υπόσχεται η υπόσχεται η ΚΝΕ, αφού οι Λοιμοξιολόγοι της κυβέρνησης αποφάνθηκαν πως στο φεστιβάλ θα υπάρξουν και θα τηρηθούν συγκεκριμένα μέτρα για την προφύλαξη της υγείας όσων θα παρευρεθούν.
Οι κομμουνιστές, γνήσιοι απόγονοι του "προδότη Πρωτοκαπετάνιου Άρη" (απόφαση διαγραφής του από το ΚΚΕ), οι Μακρονησιώτες, οι ηρωικοί απόγονοι του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, έλαβαν διαβεβαίωση από τους σημερινούς κομμουνιστές ηγέτες για την ασφάλεια του 46ου φεστιβάλ της ΚΝΕ:
"Θα υπάρχουν αντισηπτικά στο χώρο του φεστιβάλ, θα τηρηθούν οι κοινωνικές αποστάσεις και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ".
Να πάμε όλοι! Ο ιός εκεί δεν μεταδίδεται!
2). Να πάμε! Ο ιός εκεί δεν μεταδίδεται!
Ο φούστας στο Ηρώδειο!
Ηρώδειο, Σάββατο 12 Σεπτέμβρη... ο Σάκης μας στο Ηρώδειο δίνει πνοή στον "πολιτισμό"...
Μια τιτάνια πολιτιστική επιτυχία κάποιας Μενδώνης, υπάλληλος των Γιωργάκη-Βενιζέλου και σήμερα υπουργός Πολιτισμού που επισκίασε ακόμη και τη Μελίνα Μερκούρη με τα έργα της...
 Ο αγαπημένος φιλάνθρωπος του Ιερώνυμου, των Βαρδινογιάννηδων, των Ψινάκηδων... των πλούσιων στα κότερα με τις άσπρες σκόνες... αναβαθμίζει το Ηρώδειο!
3). Ο Σάκης Ρουβάς, που έχει έτοιμη τη μάσκα ελαφιού από την παλαιότερη ανεκτίμητη θεατρική του παράσταση «Ο Ηρακλής και οι 12 άθλοι», αλλά μπορεί να επιλέγει μάσκα-φούστα, ή κάτι πρωτοποριακό, μιας και σαν αγόρι που μεγάλωσε στους Ψινάκηδες και τα κότερα με τις σνίφες, μπορεί να μας ετοιμάζει εκπλήξεις.
Να πάμε! Ο ιός εκεί δεν μεταδίδεται!
Υ.Γ. Για να μην μας περνάνε για μεγάλους μαλάκες οι πλασιέ των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών, που βάζουν μάσκες στα παιδάκια... να τι συνέβη την Παρασκευή στο Ηρώδειο της πλουτοκρατίας!
Όποιος φοβάται τη μετάδοση του ιού, ή δεν έχει χρήμα για τα σχετικά "έξοδα"... κανένα πρόβλημα: BIG BROTHER
Δεν φορούν μάσκα -γνωμάτευση Μαγιορκίνη-Τσιόρδα... λόγω τηλεοπτικών αναγκών διάδοσης πολιτισμού-, αλλά τηρούν τις "αποστάσεις"!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/09/covid-19.html