GEWKWN:Από τα 7 δισεκατομμύρια …..στα 500 εκατομμύρια….

Το ανθρώπινο κοπάδι πρόκειται να θανατωθεί θεαματικά ……..με την χρήση…
α. εξελιγμένων όπλων μαζικής καταστροφής (Πυρηνικών, Χημικών, Βιολογικών )

β. με τεχνικούς σεισμούς

γ. με διάφορα εμβόλια, φάρμακα

δ. με μολυσμένα τρόφιμα, αέρα, νερό……..Μόνο οι ΗΠΑ έχουν πάνω από 200 στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια σε 25 χώρες, άλλες χώρες που έχουν αναπτύξει επιθετικό χημικό οπλοστάσιο είναι η Κίνα, η Ινδία, το Ιράν, το Ιράκ, η Λιβύη, η Βόρεια Κορέα, το Πακιστάν, η Ρωσία, η Συρία και το Σουδάν. Συνολικά έχουμε ένα τρομακτικά μεγάλο αριθμό στρατιωτικών εργαστηρίων που ασχολούνται με βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι σε εξελίξει και δεν έχει καμιά σχέση με τους δυο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, σε αυτόν τον πόλεμο θα χρησιμοποιηθούν όλα τα οπλικά συστήματα και μέθοδοι μαζικής καταστροφής χωρών και μαζικής εξόντωσης ανθρώπων και ζώων.

Αυτό που ζήσαμε με τον κορονοιο είναι η αρχή του πρώτου παγκόσμιου βιολογικού πολέμου, αν θυμάστε οι ηγέτες των διαφόρων χωρών κήρυξαν τις χώρες τους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης γιατί όπως είπαν είχαν πόλεμο, βιολογικό πόλεμο, με αποτέλεσμα, ομαδικοί τάφοι, αποτεφρωτήρια, στρατός , απαγόρευση κυκλοφορίας ……… Στην Ιταλία επλήγησαν από βακτήρια που προκαλούσαν εγκεφαλικές βλάβες……

Μετά από ένα παγκόσμιο πόλεμο με πυρηνικά-βιολογικά-χημικά όπλα, όσοι δεν χάσουν τη ζωή τους στις μάχες θα πεθάνουν από τον παγκόσμιο λιμό που θα ξεσπάσει…….

τεράστιες θα είναι οι ελλείψεις σε τρόφιμα, προκαλώντας παγκόσμιο λιμό.

Μια εφαρμογή, «Nuke Map» (Πυρηνικός Χάρτης) δείχνει τα αποτελέσματα μιας πυρηνικής επίθεσης ανά τον κόσμο.

https://nuclearsecrecy.com/nukemap/

https://nuclearsecrecy.com/missilemap/

Όλα τα στρατηγικά όπλα στα σύγχρονα οπλοστάσια είναι πλέον θερμοπυρηνικές βόμβες, ή βόμβες υδρογόνου.

Πυρηνικός όλεθρος…. σε περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, μόνο στις τρεις πρώτες ώρες, η Ευρώπη θα καταστραφεί……. ένας πυρηνικός πόλεμος, θα προκαλούσε αλυσιδωτές συνέπειες……. Παγκόσμιο λιμό, θανατηφόροι παγετοί, παγκόσμιες απώλειες όζοντος μέχρι και 50%. Κι αυτά είναι μόνο το πρώτο επίπεδο συνεπειών……. Όσοι επιζούσαν, θα κινδύνευαν από τη βροχή του μαύρου άνθρακα, ενώ η θερμοκρασία της Γης θα άρχιζε να πέφτει.

Τη χρονιά που θα ξέσπαζε ο πυρηνικός πόλεμος μέχρι και τους πρώτους μήνες η βροχή μαύρου άνθρακα θα σκότωνε εκατομμύρια ανθρώπους και ζώα.

Στα οπλοστάσια των «μεγάλων» υπάρχουν 14.900 πυρηνικές κεφαλές σε ολόκληρο τον κόσμο, τις οποίες διαθέτουν 9 χώρες.

Συνθετική βιολογία… δημιουργεί "μηχανικούς παθογόνους οργανισμούς", που θα εξαφανίσουν σταδιακά το ανθρώπινο γένος….π.χ ο ιός H5N1/ είναι ένα είδος που σκοτώνει μέχρι και το 60% των ατόμων που μολύνει, περισσότερο από τον Έμπολα. Όμως είναι τόσο αντιμεταδοτικός και από το 2015 σκότωσε λιγότερα από 50 άτομα. Οπότε οι ‘’ερευνητές’’ άλλαξαν το γονιδίωμα του H5N1 και το έκαναν εξίσου θανατηφόρο και άκρως μεταδοτικό…… αν αυτό το πράγμα δραπετεύσει, θα προκαλέσει πανδημία με, εκατομμύρια νεκρούς.

Αντίθετα με τα πυρηνικά προγράμματα, η βιολογία μπορεί να εφαρμοστεί αόρατα. Τα βιολογικά όπλα κατατάσσονται, μαζί με τα πυρηνικά και τα χημικά, στα όπλα μαζικής καταστροφής και στα μη συμβατικά μέσα πολέμου…… επίσης "με τη βοήθεια της νανοτεχολογίας δημιουργούν μερικά από τα πιο επικίνδυνα όπλα που έχει συναντήσει ποτέ η ανθρωπότητα"

Μέσα σε ένα παγκόσμια πόλεμο, αλλά περισσότερο, μετά από αυτόν , θα επικρατεί παντού το χάος, η πείνα, η εξαθλίωση, ο πόνος, οι αρρώστιες, ο φόβος και η καταστροφή. Από την μια στιγμή στην άλλη οι άνθρωποι θα χάσουν τα πάντα, οι τράπεζες δεν θα λειτουργούν γιατί δεν θα έχουν χρήμα, παντού θα υπάρχουν καταστροφές, οι άνθρωποι θα στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου για λίγο φαγητό, για λίγο καθαρό νερό και για λίγη ζεστασιά……

Σήμερα όλοι κάνουμε τους καλούς χριστιανούς, τους νομοταγής πολίτες, τους φιλάνθρωπους και ότι νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο μας…….. όταν έλθουν όμως όλες αυτές οι δοκιμασίες που έχω αναφέρει προηγουμένως, τότε θα φανεί ποιος είναι άξιος να ονομάζεται, ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

Όλοι, τότε, θα δοκιμαστούμε αν μέσα στο χάος στον πόνο και ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, θα τολμήσουμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας, όταν το παιδάκι του γείτονα σου η κάποιου ξένου θα σπαράζει από το κλάμα γιατί πεινά και εσύ έχεις λίγο φαγητό, θα το δώσεις η θα το φυλαξεις για σένα και θα κλείνεις τα αυτιά σου για να μην ακούς το κλάμα του παιδιού και σαν καλός χριστιανός θα παρακαλάς να το πάρει Ο Θεός για να μην υποφέρει το δυστυχισμένο…..

Τώρα κάνουμε όλοι μας τα παλληκάρια και λέμε πολλά, όταν όμως θα έρθει εκείνη η ώρα όλοι θα δώσουμε εξετάσεις , ανθρωπιάς, Ορθοδοξίας, και ελληνισμού………….

Αν πιστεύεις ότι όλα αυτά που γράφω είναι υπερβολές, δεν έχεις παρά να διαβάσεις τι έχουν πει Άγιοι και Γέροντες για την επερχόμενη φονική πείνα, διάβασε επίσης τι πέρασαν οι έλληνες το 1941 από την πείνα, αν αντέχεις δες και φωτογραφίες της εποχής της πείνας ………..Τεράστιες θα είναι οι ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα , μετά από ένα παγκόσμιο πόλεμο, προκαλώντας παγκόσμιο λιμό ……

την περίοδο της Κατοχής, το πιο τρομερό ήταν η μεγάλη πείνα, από την οποία πέθαναν χιλιάδες άνθρωποι, τα λεφτά έχασαν την αξία τους, τον χειμώνα του 1941 οι άνθρωποι πέθαιναν στους δρόμους από το κρύο καθώς έψαχναν κάτι να φάνε.

Άγιος Κοσμάς: «Πολλοί θα χάνονται από την πείνα» . Επίσης: «Μια χούφτα μάλαμα μια χούφτα αλεύρι» (40η). Και: «Αν βρίσκουν στο δρόμο ασήμι, δεν θα σκύβουν να το πάρουν. για ένα όμως αστάχυ θα σκοτώνονται ποιος να το πρωτοπάρει...» (53η).

Γερόντισσα Λαμπρινή: «Θα τρως ξερό ψωμί στο σπίτι σου και ο γείτονας θα σε ζηλεύει γιατί αυτός δεν θα έχει»!

Ερώτηση: Δηλαδή θα είναι όπως στη κατοχή;

Απάντηση: «Χειρότερα από τότε!... Φαντάσου ένα παιδί που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με το πρωινό του, το μεσημεριανό του, το βραδινό του και αναγκαστικά θα έρθει στο χωριό του, να τρώει ένα κομμάτι καλαμποκίσιο ψωμί και ένα αυγό τηγανιτό και αυτή μπορεί να είναι η τροφή του για όλη τη μέρα!... Θα περιποιείσαι το κήπο σου και θα περνάει κάποιος στο δρόμο, θα βλέπει τον κήπο σου, θα παίρνει φόρα, θα ρίχνει το φράχτη και δε θα μπορείς να τον σταματήσεις! Θα λέει φίλε πεινάω, πεινάνε τα παιδιά μου, για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε και έδειξε ταραγμένη»!.

GEWKWN : Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου μας προειδοποίησε …ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ, μετάνοια, προσευχή, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ……….ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ… Τα μάτια σας θα δουν αυτά που δεν έχετε φαντασθεί……ΠΕΙΝΑ- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ-ΠΟΛΕΜΟΥΣ-ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ-ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ……Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο χειμώνα, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τα Χριστούγεννα θα συμβούν φοβερά γεγονότα, το 2021 θα είναι πολύ πιο δύσκολο, ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λογω πείνας……. πείνας πνευματικής και υλικής, οι άνθρωποι θα αγριέψουν λογω των καταστάσεων και της πείνας……..Θα υπάρχει μεγάλη αγριότητα μεταξύ των ανθρώπων……. Μετάνοια, μετάνοια, μετάνοια, προσευχή, στα σπίτια σας να έχετε ΑΓΙΑΣΜΟ – ΚΕΡΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και να προσεύχεστε συνεχώς

ΣΗΜΕΙΩΣΗ GEWKWN: θέλω να τονίσω κάτι σημαντικό….Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι να είμαστε πνευματικά έτοιμοι, να είμαστε κοντά στον Χριστό, και να παρακαλάμε την Παναγιά να μας προστατεύει…….
 https://www.ksipnistere.com/2020/09/gewkwn-7-500.html