Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17

Ο Ντένβερ του La Casa De Papel έχει μια αδυναμία: Τους γάτους του -Φωτογραφίζονται σαν σε περιοδικό [εικόνες]

Ο Χάιμε Λορέντε Λόπεζ ή όπως είναι ευρύτερα γνωστός, Ντένβερ, από τη σειρά του Netflix, La Casa De Papel ζει τα τελευταία χρόνια το απόλυτο όνειρο.Και να ήταν μόνο τέσσερις. Οι λήψεις του Χάιμε Λορέντε Λόπεζ παρέα με τους γάτους του στο Instagram είναι πραγματικά ατελείωτες. Σε πολλές από αυτές, ο πρωταγωνιστής του Netflix απλά κάθεται στον καναπέ με τον γάτο του. «Εγώ και ο γάτος μου είμαστε οι καλύτεροι στη γειτονιά» γραφεί σε μια ανάρτηση του ο Ισπανός
ηθοποιός.Ανήκει στην ομάδα μιας από τις πιο διάσημες ισπανόφωνες – ή για να ακριβολογούμε τις πιο δημοφιλείς ανεξαρτήτως γλώσσας – σειρές μέσα από το Netflix, ενώ συμμετέχει και σε ένα ακόμη ισπανικό σίριαλ που κέρδισε το κοινό ανά τον κόσμο το Elite.

Το Netflix, που συχνά-πυκνά ρίχνει κλεφτές ματιές στην προσωπική ζωή των πρωταγωνιστών της πλατφόρμας με αναρτήσεις στο Twitter, μας αποκάλυψε πως η μεγάλη αγάπη του Λόπεζ δεν είναι η συμπρωταγωνίστριά του στο Elite ή για τους φαν του La Casa De Papel, η Μόνικα Γκουαθταμπίδε.


Οι γάτοι του Ντένβερ είναι πράγματι όλη του η ζωή. «Απλά τέσσερις τέλειες φωτογραφίες του Λορέντε με τον γάτο του» γράφει το επίσημο προφίλ του Netflix που δεν αποκαλύπτει πως έχει δύο γάτους.







Ο
γάτος του «Ντένβερ» από το La Casa De
Papel του Netflix








Κι αυτή δεν ήταν η μόνη φωτογραφία του Ντένβερ με τον γάτο του στον καναπέ, που όπως όλα δείχνουν είναι το αγαπημένο μέρος του σπιτιού και για τους δύο. Ο Τσάμπι και ο Γκάρφι (ας μας συγχωρήσουν αν δεν είναι και οι δύο αρσενικοί) έχουν κατακλύσει το προφίλ του Ισπανού.









«Τι
βλέπουμε αδερφέ;» ρωτάει ο Ντένβερ του
La Casa De Papel τον
αξιολάτρευτο γάτο του σε
άλλη ανάρτηση του ηθοποιού των σειρών
του Netflix στο
Instagram.










Είναι φορές που ο ηθοποιός δεν βρίσκεται καν στο κάδρο και όλη την λάμψη την κλέβει ο αξιαγάπητος γάτος. Πότε ο ένας και πότε ο άλλος!

















Ο
Ντένβερ του La
Casa De Papel θα ήθελε να είναι
γάτος


Και βέβαια ο πρωταγωνιστής των σειρών του Netflix έχει μοιραστεί στο παρελθόν και πιο τρυφερές στιγμές με τους γάτους του αγκαλιά.









«Θα
ήθελα να είμαι γάτα, αλλά δεν έχω άλλη
επιλογή από το να ζήσω μαζί με
μία, γράφει σε άλλη ανάρτηση ο Ισπανός
που γνωρίσαμε μέσα από την πλατφόρμα
του Netflix.









Η φρουρά του Ισπανού ηθοποιού του Netflix είναι αυτός ο ακαταμάχητος γάτος.









Σε
άλλη πάλι ανάρτηση, ο Λόπεζ κρατά τον
γάτο του αγκαλιά και αναρωτιέται: «Γάτα
η κουνέλι;».