ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΣΤΟ MEGA Ο ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ – ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ – ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Η ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΗ – ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΥΠΟΠΙΠΤΕΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ MEGA. ΚΡΙΜΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ

tatist

Τελικά έπιασαν τόπο οι εισηγήσεις στελεχών του Mega (έφτασαν εως τον Βαγγέλη Μαρινάκη που δυστυχώς συνεχίζει τα λάθη) που υποστήριζαν ότι πρέπει να μειωθεί δραστικά η πρωινή ζώνη του καναλιού με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

Και λέμε ότι οι εισηγήσεις (τίνος άραγε;) έπιασαν τόπο γιατί η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» θα μειωθεί σε διάρκεια. Κι αυτό για να χωρέσει και η.. Τατιάνα Στεφανίδου στο δίωρο 08:00 – 10:00.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, η διαπραγμάτευση της Τατιάνας Στεφανίδου με το Mega διήρκησε τρεις μήνες και η τηλεπαρουσιάστρια θα βρεθεί με εκπομπή στο κανάλι που απασχολείται και ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος. Αναρωτιόμαστε με πόση λύσσα προσπάθησε ο εκπρόσωπος των κορονοιολάγνων και των fake news να πείσει τη διοίκηση ώστε η κ. Στεφανίδου να μην μείνει τηλεοπτικά άστεγη.

Η Στεφανίδου έχει συμφωνήσει με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο αναλαμβάνοντας το δίωρο 08:00 – 10:00, με ένα… ανάλαφρο, ενημερωτικό magazino.

Θα αποτελεί το lead in της Δανάης Μπάρκα η οποία θα ξεκινά στις 10:00, ενώ η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» θα μειωθεί σε διάρκεια, ξεκινώντας στις 05:30 και ρίχνοντας τίτλους τέλους στις 8:00.

Εμείς έχουμε ένα ερώτημα να θέσουμε. Αυτή η σύμπτυξη του προγράμματος για χάρη της λαίδης θα φέρει και απολύσεις δημοσιογράφων – ήδη εργαζομένων στο κανάλι –  για χάρη των συνεργατών της Στεφανίδου;;;;; Θα το παρακολουθούμε.

 makeleio.gr

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα