Δευτέρα, Ιανουαρίου 4

Ν.Τραμπ: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πορεία για τις 6/1 - «Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις - Κερδίσαμε»

Ν.Τραμπ: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πορεία για τις 6/1 - «Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις - Κερδίσαμε»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, βρίσκεται στην Ουάσιγκτον και οργανώνει την έσχατη άμυνα του εναντίον της επιβεβαίωσης της νοθείας των εκλογών και της ανάδειξης του Τζο Μπάιντεν ως πρόεδρο. 

Ο Τραμπ μέσω Twitter ανακοίνωσε πως στις 6 Ιανουαρίου θα υπάρξει μεγάλη συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον, κατά της νοθείας των εκλογών. 

«Σταματήστε την κλοπή», με αυτό το μήνυμα ολοκλήρωσε την ανακοίνωση του ο Τραμπ, ενώ λίγη ώρα αργότερα προανήγγειλε μεγαλειώδη αποκάλυψη αποδεικτικών στοιχείων. 

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος έγραψε αρχικά στο Twitter: «Η ΜΕΓΑΛΗ διαδήλωση στην Ουάσινγκτον, θα λάβει χώρα στις 11:00 π.μ (τοπική ώρα). Λεπτομέρειες για την τοποθεσία θα ακολουθήσουν. Σταματήστε την κλοπή». 

Ενώ λίγη ώρα αργότερα έγραψε: «Μεγαλειώδεις αποκαλύψεις θα παρουσιαστούν στις 6. Κερδίσαμε με διαφορά!»

Να υπενθυμίσουμε πως στις 6 Ιανουαρίου 140 Ρεπουμπλικανοί μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και τουλάχιστον 1 μέλος της Γερουσίας θα ασκήσουν ένσταση στην επιβεβαίωση εκλογής του Τζο Μπάιντεν, κάτι που θα την καθυστερήσει.

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/950093_perase-stin-antepithesi-o-ntramp-anakoinose-diadilosi-gia-tis-61-tha