Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 7

PHILIPPE GUILLEMANT:«Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ»!

ΕΙΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΕΙΕΙ

Philippe Guillemant, Δρ. Φυσικής, ειδήμονας σε Τεχνητή Νοημοσύνη στο CNRS:με την υποχρεωτική μάσκα είμαστε στο σκαλί nο 3 της
κλίμακας για ρομποτοποιημένο άνθρωπο. Οδεύουμε προς transhumanisme/δι-ανθρωπισμό. Για μάσκα: το σχολείο, ένα άσυλο τρελών…

Ο Philippe Guillemant, Διδάκτωρ Φυσικής, ειδήμονας στην Τεχνητή Νοημοσύνη στο CNRS, μας προειδοποιεί. Σύμφωνα με αυτόν με την υποχρεωτική μάσκα είμαστε τώρα στο σκαλί νούμερο 3 της κλίμακας που οδηγεί στο ρομποτοποιημένο άνθρωπο.


Σ’ εμάς εναπόκειται αν θα επιλέξουμε συλλογικά έναν άλλον δρόμο που θα μας κάνει ν΄αλλάξουμε το τελικό πεπρωμένο.

Προειδοποιεί: «Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι το σενάριο για τη μετάβαση από το βήμα (3) στο βήμα (4) έχει ως εξής:

Οι χρήστες μάσκας θα έχουν τόσο αποσυντονίσει το ανοσοποιητικό τους σύστημα αναπνέοντας τ΄απόβλητά τους και πιστεύοντας στην ύπαρξη απειλής (φαινόμενο nocebo), μειώνοντας παράλληλα τις πιθανότητες αυτοανοσοποίησης με την κανονική αναπνοή, που θα πολλαπλασιαστούν μαζικά τα θύματα της συνηθισμένης γρίπης αυτού του χειμώνα.

 Θα δοθεί έτσι η εντύπωση ότι υπήρξε υποτροπή της κατάστασης, κάτι που θα προκαλέσει πανικό ή ακόμα και μια νέα καραντίνα μετά από την οποίο αυτοί (οι μασκοφόροι επιζώντες) θα εμβολιαστούν μαζικά.»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ