Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Στις 10:00 το πρωί το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Σεισμοί Λοιμοί και Καταποντισμοί....

Στις 10:00 το πρωί το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το διάγγελμά του για την πορεία της πανδημίας και τα μέτρα για τον περιορισμό του Covid-19. Ο πρωθυπουργός θα απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα στις 10:00 π.μ, στους πολίτες της χώρας για να ανακοινώσει νέα μέτρα λόγω του κορωνοϊού, λόγω της αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων. Το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν προγραμματισμένο

για το μεσημέρι Παρασκευής, ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω του σεισμού στην Σάμο, μεγέθους 6,7 Ρίχτερ.

Σε ανακοίνωσή του στο Twitter ο πρωθυπουργός αναφέρει τα εξής:

«Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα. Οι ανακοινώσεις για την πανδημία θα γίνουν αύριο».

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα. Οι ανακοινώσεις για την πανδημία θα γίνουν αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.