Πέμπτη, Οκτωβρίου 1

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ! ΤΟ «ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ» ΚΡΑΤΟΣ… ΕΧΑΣΕ 2.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ!

Κωμικοτραγικές στιγμές ζούμε στην Μπανανία Μητσοτακιστάν, των… αρίστων του Χάρβαρντ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη καταμέτρηση των «προσφύγων» στην Λέσβο, ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται σε 10.476.

Προχθές αναχώρησαν 724 «προσφυγάκια» για να εποικίσουν την ηπειρωτική Ελλάδα, συν τα 406 «προσφυγόπουλα» που αναχώρησαν την επομένη της μεγάλης φωτιάς, σύνολο 1.130.

Λείπουν, όμως, από το μέτρημα 2.000 «προσφυγάκια»! Κι αν νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα, ιδού οι σχετικές δηλώσεις του Μηταράκη: «απ’ ό,τι φαίνεται από τα νούμερα, πέραν από αυτούς που έφυγαν ορθώς από τα νησιά, υπήρχαν και περίπου 2000 μετανάστες που έφυγαν από Μυτιλήνη, χωρίς να το δικαιούνται. Περνώντας παρανόμως τον έλεγχο στο καράβι».

Αφού τους την κοπανάνε χιλιάδες από τα νησιά, που έχουνε γύρω-γύρω θάλασσα, φανταστείτε τι χάος υπάρχει στην ηπειρωτική Ελλάδα!

(ΥΓ): Προφανώς, η απάντηση στο ερώτημα «που βρίσκονται;» είναι στο αμίμητο που είχε ξεστομίσει η διαβόητη κυρά Τασία του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είχε ερωτηθεί σχετικά: «Δεν ξέρω που πάνε. Λιάζονται στις πλατείες»!

 ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .