Πέμπτη, Οκτωβρίου 8

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Virtual το δεύτερο debate - Τραμπ: Δεν θα συμμετάσχω

biden_TRUMPP

Οι διεκδικητές του προεδρικού χρίσματος στις ΗΠΑ θα αναμετρηθούν... εξ αποστάσεως στις 15 Οκτωβρίου - Αντίδραση από τον Ντόναλντ Τραμπ

Μακριά... θα βρίσκονται οι διεκδικητές του προεδρικού χρίσματος στο δεύτερο ντιμπέιτ που θα  διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου.

Η Επιτροπή Προεδρικών Τηλεμαχιών ανακοίνωσε σήμερα ότι «στο δεύτερο ντιμπέιτ οι υποψήφιοι Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν θα συμμετάσχουν από ξεχωριστές τοποθεσίες. Οι συμμετέχοντες στο debate και ο συντονιστής, Steve Scully της C-SPAN Networks, θα βρίσκονται στο Adrienne Arsht Center, στο Μαϊάμι της Φλόριντα».

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ, που ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να λάβει μέρος σε αυτή τη διαδικασία. «Δεν θα συμμετάσχω σε ένα virtual debate, δεν θα χαραμίσω άδικα τον χρόνο μου σε αυτό» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Fox Business. 

Protothema.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .