Παρασκευή, Οκτωβρίου 16

Ιωάννης Μάζης: «25 Γερμανοί πράκτορες της ΜΙΤ βρέθηκαν στις 4 ΜΚΟ που ελέγχθηκαν»

Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξή του στο κανάλι του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙΕΣΥ) ο καθηγητής Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννης Μάζης.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης επέμεινε στις θέσεις του περί της ανάγκης απόκτησης των φρεγατών Belh@rra αντιδρώντας ακόμα μία φορά στο πολιτικό κατεστημένο που πρόβαλε

και συνεχίζει να προβάλλει διάφορες αντιρρήσεις. Και μάλιστα συνεχίζει να πιστεύει ότι ο λόγος μη απόκτησής των είναι οι εξωτερικές πιέσεις.


Το εξαιρετικά ενδιαφέρον όμως ήταν η αποκάλυψη ότι οι τέσσερις ΜΚΟ που ελέγχθηκαν απέδωσαν ένα καρποφόρο αποτέλεσμα: 33 πράκτορες που συνεργάζονταν με την ΜΙΤ, το 75% των οποίων ήταν Γερμανοί! Οποία σύμπτωσις!


Μάλιστα, ο Ιωάννης Μάζης, μιλώντας στο ΔΙΕΣΥ προέβλεψε ότι αν ελεγχθούν περισσότερες ΜΚΟ η μειοψηφία τους θα είναι σοβαρές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .