Σάββατο, Οκτωβρίου 24

Σ.Πέτσας: «Η κυβέρνηση δεν θα παραστεί στη Δοξολογία για την Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου».

 

 "ΕΔΩ  ΣΑΣ  ΓΡΑΦΩ  ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΚΑΙ  ΣΑΣ  ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΕΘΝΙΚΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ  ΣΑΣ".

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, υποστήριξε με ανακοίνωση του πως φέτος η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν θα  παραστούν στη Δοξολογία για την Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

ΣΗΜΕΡΑ 24  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ,  ΤΟ  ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΚΑΤΣΙΦΑ.


 

«Η Κυβέρνηση ανταποκρινόμενη στο υπεύθυνο κάλεσμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου για την αποφυγή μαζικών συναθροίσεων, ανακοινώνει ότι ο Πρωθυπουργός και τα μέλη της δεν θα παραστούν στη Δοξολογία για την Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ενώ προσθέτει: «Φέτος, ας πούμε ΟΧΙ και στον κορωνοϊό»

Νωρίτερα σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, κάλεσε τους αξιωματούχους της χώρας να «τιμήσουν τις ηρωικές θυσίες των προγόνων μας, χωρίς να λάβουν μέρος στις επίσημες τελετές, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα για την αποφυγή των μαζικών συναθροίσεων».

 

 

 ΙΟΥΝΙΟΣ  2020.  Ο  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ  ΣΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ,  ΣΤΟ  ΟΠΟΙΟ  ΜΑΛΙΣΤΑ  ΤΑ  ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ  ΗΤΑΝ  ΠΟΛΥ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,  ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΙΟΥΝΙΟ  ΤΟΥ  2020,  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΟΝΟ  ΣΤΗΝ  ΕΘΝΙΚΗ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ  ΑΡΝΕΙΤΑΙ  ΝΑ  ΠΑΡΑΣΤΕΙ -  ΕΣΤΩ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ  ΣΤΟΛΗ -  Ο  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  «πάντοτε αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας όταν είμαστε στο Ισραήλ»!
Πρόκειται για μια δήλωση που ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ επιμελώς οι  δημοσιογράφοι, προφανώς γιατί σε κάποιους Έλληνες δε θα αρέσει καθόλου αυτή η αποκαλυπτική δήλωση.

 «Το 2021 η Ελλάδα θα αναλάβει για πρώτη φορά την προεδρία της Διεθνούς Συμμαχίας για τη Μνήμη του Ολοκαυτώματος (IHRA). Προσηλωμένη στην καταπολέμηση του ρατσισμού και του αντισημιτισμού, κατά τη διάρκεια της προεδρίας της η χώρα μας θα αναπτύξει πλούσιο πλέγμα μορφωτικών και πολιτιστικών δράσεων για τη διατήρηση της Μνήμης του Ολοκαυτώματος και την εξάλειψη του αντισημιτισμού, ενώ θα εστιάσει και στην ανάδειξη της δισχιλιετούς ιστορίας του Ιουδαϊκού Ελληνισμού».

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2020/10/28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .