Κυριακή, Οκτωβρίου 18

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην απαντάτε στα μηνύματα από το 54122

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην απαντάτε στα μηνύματα από το 54122

Νέο κύμα μηνυμάτων φαίνεται να ξεκίνησε ένα από τα γνωστά 5ψήφια νούμερα που υπερχρεώνουν όσους απαντήσουν στο μήνυμα που θα τους αποσταλεί, ενώ παράλληλα τους εγγράφουν χωρίς συγκατάθεση σε υπηρεσίες με περαιτέρω χρέωση.

Κι ενώ νομίζαμε ότι απαλλαγήκαμε από τα 5ψήφια, αναγνώστης μάς έστειλε μήνυμα που έλαβε σήμερα κιόλας από το 54122, ένα από τα νούμερα που "δρούσε" ακόμη και 3 χρόνια πριν. Για κάποιον λόγο φαίνεται πως το πρόστιμο των 250.000 ευρώ προ μερικών μηνών στην DIMOCO δεν ήταν αρκετό για να εξαφανίσει όλες τις αντίστοιχες "εταιρείες" που δρουν αναλόγως.


Το μήνυμα που έλαβε ο αναγνώστης είναι το παρακάτω:
 

 

Αν λάβετε παρόμοιο μήνυμα, σε καμία περίπτωση να μην απαντήσετε και προτείνουμε να προβείτε σε καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή. Παράλληλα, μπορείτε να αποκλείσετε τον αριθμό πατώντας στο μενού του κινητού σας, εντός του μενού των επιλογών για αυτόν τον αριθμό.
 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάστε εδώ: http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_faq1.html
Επίσης μπορείτε να υποβάλλετε την εμπειρία σας στο white-pages.gr και να δείτε τα σχόλια άλλων χρηστών για το ίδιο νούμερο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .