Παρασκευή, Οκτωβρίου 9

«Το έκανα για να…»: Η αδιανόητη ατάκα του 55χρονου που κατηγορείται για τον βασανισμό σκύλου στα Χανιά (Pic)

 Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες, έστω και «εξ αποστάσεως», μιας ανθρώπινης κτηνωδίας: στα Χανιά ένας 55χρονος άνδρας κρέμασε τον σκύλο του και προσπάθησε να του κόψει (τραυματίζοντας, δυστυχώς, σοβαρά το ζώο) τα γεννητικά όργανα.

Το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερο, καθώς σήμερα Πέμπτη 8/10 ο Α.Χ. παρουσιάστηκε στις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να καταθέσει για το συμβάν. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει το ekriti.gr, o δράστης είπε για την κακοποίηση του κατοικίδιού του πως «Το έκανα για να ηρεμήσει το σκυλί!».

Στον δράστη έχει επιβληθεί ήδη ποινή 30.000 ευρώ, ενώ η κατάθεσή του συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της δικογραφίας που έχει σταλεί ήδη στον Εισαγγελέα Χανίων.


Ο άνδρας, εξαιτίας του ότι παρήλθε το αυτόφωρο, αφέθηκε ελεύθερος. Ο σκυλάκος, θυμίζουμε, υποβλήθηκε σε αλλεπάλληλες επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθεί, εν μέρει, η ζημιά που έπαθε στα γεννητικά του όργανα- κάτι που επετεύχθη σε μεγάλο βαθμό. Πλέον βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον και αναζητά αυτούς που θα τον καλωσορίσουν στο νέο του σπίτι.

Και που δε θα έχουν αποκρουστικές ιδέες για τον τρόπο που ηρεμείς ένα σκυλί…


 

 https://www.ksipnistere.com/2020/10/55-pic.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .