Τρίτη, Οκτωβρίου 13

Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε την Αττική ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ - ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

 

Βίντεο-Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Ισχυρή βροχόπτωση παρατηρείται από τα ξημερώματα της Τρίτης στην Αττική, όπου -στην κυριολεξία- έχουν «ανοίξει» οι ουρανοί.

Μάλιστα, η νεροποντή, κατά τόπους, συνοδεύεται από κεραυνούς και αστραπές.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε αναγνώστης της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές από το κύμα κακοκαιρίας στο Νέο Ηράκλειο. Επίσης, με βάση πληροφορίες

από την Πυροσβεστική, μέχρι τις 07:30 το πρωί της Τρίτης έγιναν τουλάχιστον 60 κλήσεις στην υπηρεσία για άντληση υδάτων. Οι περιοχές που αντιμετώπισαν το μεγαλύτερο πρόβλημα έως τώρα είναι στη δυτική Αττική, όπως το Αιγάλεω και το Περιστέρι. Ακόμα πολλές κλήσεις προς την Πυροσβεστική έγιναν από τις περιοχές Μοσχάτο, Ηράκλειο και Ν. Ιωνία.

Πτώση δέντρου στην είσοδο πολυκατοικίας, προκάλεσε υλικές ζημιές
Πτώση δέντρου στην είσοδο πολυκατοικίας, προκάλεσε υλικές ζημιές
Πτώση δέντρου στο Ηράκλειο Αττικής
Πτώση δέντρου στο Ηράκλειο Αττικής
Πτώση δέντρου στην οδό Πλαπούτα, Ηρακλείου Αττικής
Πτώση δέντρου στην οδό Πλαπούτα, Ηρακλείου Αττικής
Πολλά προβλήματα ανατιμετωπίζουν οι κάτοικοι στις οδούς Αυγής και Μακεδονίας στο Ηράκλειο Αττικής
Πολλά προβλήματα ανατιμετωπίζουν οι κάτοικοι στις οδούς Αυγής και Μακεδονίας στο Ηράκλειο Αττικής

Η κακοκαιρία, που έχει πλήξει από χθες πολλές περιοχές του Ιονίου και της Δυτικής Ελλάδας, έφτασε και στα κεντρικά της χώρας, με τους κεραυνούς να κάνουν τη νύχτα μέρα στο λεκανοπέδιο από τις 5 το ξημέρωμα.

Δείτε στο βίντεο όσα κατέγραψε ο φακός του zougla.gr στη λεωφόρο Φυλής, στο Καματερό.

 

Δείτε βίντεο από την Αττική Οδό

 

Σάρωσε η κακοκαιρία σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά

Περισσότεροι από 10.000 κεραυνοί έπεσαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Ιονίου το βράδυ της Δευτέρας. Πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν κυρίως στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, καθώς τα δύο αυτά νησιά δέχτηκαν μεγάλες ποσότητες βροχής μέσα στη νύχτα.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Τι θα γίνει τις επόμενες ώρες

Τα καιρικά φαινόμενα επεκτείνονται ανατολικότερα, επηρεάζοντας τα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας. Επίσης βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη Δυτική Ελλάδα. Σήμερα Τρίτη, ισχυρά φαινόμενα θα παρατηρηθούν στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ, γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως μέχρι και τις πρωινές ώρες. Στη συνέχεια σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Νότιοι 6 με 7 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.https://www.zougla.gr/greece/article/isxiri-vroxoptosi-stin-atiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .