Σάββατο, Οκτωβρίου 10

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ’81, ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!

«Η καταδικαστική απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για την Εγκληματική Οργάνωση της ΧΑ αποτελεί μία ακτίδα αισιοδοξίας για την οριστική απομόνωση αυτών των απαίσιων ιδεών από το Σώμα της Ελληνικής Κοινωνίας, αλλά και μία προσωπική Δικαίωση του τότε Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά».

Αυτά τα όμορφα είπε ο μασκαράς και τελάλης Μπουμπούκος,

για το αποτέλεσμα της ΣΤΗΜΕΝΗΣ δίκης της Χρυσής Αυγής. Βέβαια, άλλα έλεγε στους πατριώτες ψηφοφόρους προεκλογικά, όπως «εμείς είμαστε η σοβαρή Χρυσή Αυγή», «εμείς θα κυβερνήσουμε, τι τους θέλετε αυτούς, για να φωνάζουν;», αλλά αυτά δεν έχουν καμμιά σημασία.

Νομίζουν κάτι κακομοίρηδες σαν τον Μπουμπούκο, πως θα επωφεληθούν από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και πως θα αρπάξουν τους ψηφοφόρους της. Βλέπετε, παρ’ ότι κάνουν ότι τα ξέρουν όλα, είναι ημιμαθείς και στερούνται των απαραιτήτων γνώσεων, ακόμα και της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας της χώρας.

Ας του κάνουμε ένα σύντομο μαθηματάκι, καθώς η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται…

Το 1977, η Εθνική Παράταξις πήρε 7%. Στην πορεία, ο κουφός «Εθνάρχης» κατάφερε να την αποδυναμώσει και στο τέλος να την διαλύσει. Έβγαζαν, λοιπόν, τα κιτάπια τους οι «μπακάληδες» της Νουδούλας, κι έκαναν τους λογαριασμούς τους: 41% που πήρε η ΝΔ, συν 7% η Εθνική Παράταξις, σύνολο 48%. Θα κυβερνάμε για τουλάχιστον μια δεκαετία!

Μόνο που στην πολιτική, ένα κι ένα δεν κάνει πάντα δύο! Έτσι, παρά τους μπακαλίστικους υπολογισμούς των πονηρών πολιτευτών της εποχής, τα αποτελέσματα των εκλογών του 1981 τους διέψευσαν πανηγυρικά: το ΠΑΣΟΚ πήρε 48% και η Νουδούλα 36%. Και πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια για να ξαναδεί εξουσία –για ένα μικρό διάλειμμα τριών ετών- κι άλλα έντεκα για να κυβερνήσει ξανά!

Κατάλαβες ξερόλα Μπουμπούκο ή να στο κάνουμε πιο λιανά;   

/ethnikismos.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .