Πέμπτη, Οκτωβρίου 8

Aλέξης Γεωργούλης: Παίρνω 25.000 και όχι 20.000 ευρώ ως ευρωβουλευτής

Ο Αλέξης Γεωργούλης εδωσε διευκρινίσεις για το μισθό του ως ευρωβουλευτής λέγοντας ότι δεν παίρνει 20.000 ευρώ το μήνα όπως γράφτηκε αλλά… 25.000 ευρώ!

Εξήγησε βέβαια, ότι αν δεν ξοδέψει αυτό το ποσό θα πρέπει να το επιστρέψει.

«Αυτός ο μισθός δεν είναι 20.000 ευρώ. Το 20.000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25.000 ευρώ», ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε ακόμα για τις υποχρεώσεις του ως ηθοποιός και ως ευρωβουλευτής και τα όσα είπε προκάλεσε αίσθηση στο Πρωινό, ενώ ο Βαγγέλης Περρής ξέσπασε κατά Γεωργούλη.

«Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις Ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή.

Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει.

«Οι πολιτικοί δεν είναι σταρς.

Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20.000 ευρώ. Το 20.000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25.000 ευρώ. Άρα, τα 20.000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25.000 που αφορούν στα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν θα πρέπει να δοθούν πίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .