Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Ο Arnold Schwarzenegger υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση καρδιάς


Ο Arnold Schwarzenegger υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση καρδιάς

Ο Arnold Schwarzenegger μέσω των social media, αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση καρδιάς και διαβεβαίωσε τους fans του ότι νιώθει «φανταστικά». Ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες του τόσο από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όσο και από τις βόλτες του στο Κλίβελαντ αφού ήδη έχει αρχίσει

να περπατά ξανά.

«Χάρη στην ομάδα στην Κλινική Κλίβελαντ, έχω μια νέα αορτική βαλβίδα, μαζί με την νέα πνευμονική βαλβίδα μου από την προηγούμενη επέμβαση. Νιώθω φανταστικά και ήδη περπατάω στους δρόμους του Κλίβελαντ, απολαμβάνοντας τα εκπληκτικά αγάλματά σας. Ευχαριστώ κάθε γιατρό και νοσηλευτή στην ομάδα μου», έγραψε στην ανάρτησή του ο σταρ του Χόλιγουντ.

Ο 73χρονος Schwarzenegger είχε εκ γενετής πρόβλημα στην καρδιά. Το 2018 υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, για την αντικατάσταση πνευμονικής βαλβίδας.

 

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.