Τετάρτη, Οκτωβρίου 7

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

efe4-ink

Οι εικόνες που είδαμε από το πρωϊ και κάνουν τον γύρω του κόσμου για την δίκη της Χρυσής Αυγής μας πηγαίνουν σε εποχές προ κορωνοϊου.  Αλήθεια ποιος έδωσε την άδεια για μια τέτοια συγκέντρωση; Η ΕΛΑΣ , το υπουργείο Υγείας , ο Τσιόδρας; Εδώ λοιπόν που είναι η τόση μεγάλη ευαισθησία του κρατικού μηχανισμού για την προστασίατης υγείας των πολιτών της χώρας; Θα υπάρξουν οι ανάλογες ποινές ; Ή οι “μοσχαροκέφαλοι” κυνηγούν μόνο τους μεροκαματιάρηδες, τον κόσμο που παέι μια βόλτα στην πλατεία να ξεσκάσει, τον απλό πολίτη που δεν έβαλε την μάσκα του μπαίνοντας στα ΜΜΕ;  Στις πλατείες υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης ενώ στις εικόνες που θα δούμε

παρακάτω όλα μέλι – γάλα;;

Κατά τα άλλα μόνο οι παρελάσεις, στρατιωτικές και μαθητικές ήταν το πρόβλημα ε; Σε εποχή που υπάρχει μεγάλη ανάγκη να ενισχυθεί το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων.

Ο κόσμος έχει σιχαθεί πια την υποκρισία και το άδικο..

Τα σχόλια δικά σας…….

Ejt2HmXXsAA-RNJ

efe3-ink

efe1-ink

 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%93%ce%9a%ce%9b%ce%97%ce%9c%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%9f%ce%a1%ce%93%ce%91%ce%9d%ce%a9%ce%a3%ce%97-%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%99-%ce%9f%ce%a3%ce%9f%ce%99-%ce%95%ce%a0%ce%95%ce%a4%ce%a1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .