Δευτέρα, Οκτωβρίου 19

Πυροβολισμοί εν μέση οδώ μέρα μασημέρι !

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Μελετίου
Πυροβολισμοί εν μέση οδώ

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Μελετίου 184, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr., λίγο πριν τις 13:00 της Δευτέρας. Στη συνέχεια ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη από την αστυνομία που είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή πέντε υπόπτων, αλλά και τον ελαφρύ τραυματισμό δύο αστυνομικών.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο πόδι ένας άνθρωπος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη μια το μεσημέρι, κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί. Όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί είδαν έναν τραυματία Ρομά και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Στο περιστατικό ενεπλάκησαν τέσσερα αυτοκίνητα τα οποία καταδιώχθηκαν και στην περιοχή των Πατησίων δύο από αυτά ακινητοποιήθηκαν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Πέντε άτομα προσήχθησαν, ενώ άλλοι δύο αστυνομικοί που καταδίωκαν το αυτοκίνητο προς τη Λεωφόρο Κηφισού τραυματίστηκαν ελαφρά πέφτοντας από τις μηχανές τους, καθώς ένας οδηγός, άσχετος με το περιστατικό, τους έκλεισε άθελά του τον δρόμο.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 ΓΣΝΑ, ενώ στον Κηφισό, στις Τρεις Γέφυρες, εγκατέλειψαν οι δράστες το όχημά τους και διέφυγαν με άλλον τρόπο.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες.

 https://www.zougla.gr/greece/article/alert-pirovolismi-stin-agiou-meletiou---enas-an8ropos-sto-edafos

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .