Πέμπτη, Οκτωβρίου 29

ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΕΡΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

212-1280x720

Προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες από το Σύνταγμα. Την στιγμή που η Κυβέρνηση χθες απαγόρευσε τις παρελάσεις λόγο κορονοϊού, σήμερα είχαμε συγκέντρωση του ΚΕΕΡΦΑ και μεταναστών στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ιρακινοί μαζί με το ΚΕΕΡΦΑ διαδηλώνουν για τις απορριπτικές αποφάσεις στις αιτήσεις ασύλου τους.

Εδώ προκύπτουν δύο ζητήματα.

Είτε οι Αρχές αιφνιδιάστηκαν από την συγκέντρωση, είτε μπορούν να συγκεντρώνονται μόνο μετανάστες, καθώς σε αυτούς μάλλον δεν κολλάει ο ιός!

Εσείς τι λέτε;; 

Χθες είχαμε συλλήψεις Ελλήνων 
Επτά συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία μετά την ένταση που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Σύνταγμα όταν ομάδα περίπου 70 ατόμων επιχείρησαν να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Εις βάρος των επτά συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για διάδοση ασθενειών.

Τα άτομα που επιχείρησαν να καταθέσουν στεφάνι αυτοαποκαλούνται «Μέλη Εθνοσυνέλευσης», ωστόσο δεν είχαν πάρει άδεια με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στο σημείο, να μπουν κάθετα στη Βασιλίσσης Σοφίας και να τους εμποδίσουν την πρόσβαση στον Άγνωστο Στρατιώτη. Πολλοί από αυτούς μάλιστα δεν φορούσαν μάσκες.

Μάσκες βέβαια δεν φοράνε ούτε οι μετανάστες σήμερα στο Σύνταγμα!

Όλα αυτά, την στιγμή που η Γαλλία δέχεται επίθεση από ισλαμιστές.

Ορίστε και οι φωτογραφίες ντοκουμέντο

7

6

5

3

2

1

1

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a7%ce%98%ce%95%ce%a3-%ce%95%ce%99%ce%a7%ce%91%ce%9c%ce%95-%ce%a3%ce%a5%ce%9b%ce%9b%ce%97%ce%a8%ce%95%ce%99%ce%a3-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%97%ce%9d%ce%a9%ce%9d-%ce%a0%ce%9f%ce%9b%ce%99%ce%a4%ce%a9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .