Τετάρτη, Οκτωβρίου 21

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Αγιο Στέφανο που είχαν βρεθεί κρούσματα κορονοϊού

 Μόνο σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο που είχαν βρεθεί κρούσματα κορονοϊού έδωσε τέλος στην ζωή του. Ο Δημήτρης Καμπανάρος ήταν μόλις 41 ετών.

Ο 41χρονος Δημήτρης Καμπανάρος εκτός από ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων ήταν και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Ηλικιωμένων. Έδωσε τέλος στην ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Στο Γηροκομείο «Νέα Θάλπη» το οποίο διατηρούσε είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό μια ηλικιωμένη και δυο υπάλληλοι.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν άνθρωπο αφοσιωμένο στην δουλειά του ο οποίος λάτρευε αυτό που έκανε.


https://www.facebook.com/nea.thalpi/posts/3393099877448795

Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη» έκανε ανάρτηση στο facebook με το δυσάρεστο νέο:


Στις αρχές του Οκτωβρίου ο Δημήτρης Καμπανάρος είχε μιλήσει στην πρωινή εκπομπή του MEGA



Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε: «Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη». Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε. Ο Δημήτρης Καμπανάρος υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία. Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση. Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν. Καλό Παράδεισο να έχει…»

Λίγες ώρες νωρίτερα η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη» είχε κάνει την εξής ανάρτηση


Παρά τα αυστηρά Μέτρα Προστασίας που από την πρώτη στιγμή τηρούνται στη Μονάδα μας και παρά την απόλυτη προσαρμογή μας στα Πρωτόκολλα Covid-19, o ιός έκανε και σ’ εμάς την εμφάνισή του.
Διαγνώστηκαν με Κορωνοϊό δύο υπάλληλοι που πλέον βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους, καθώς και μία 88χρονη φιλοξενούμενή μας, που έχει ήδη διακομισθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματά (Νοσοκομείο Αναφοράς). Και οι τρεις τους ασυμπτωματικοί!
Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας, ηλικιωμένα και μη..., είναι απολύτως καλά στην υγεία τους.
Το μήνυμα απ’ όλα αυτά;
1️⃣Δεν εφησυχάζουμε
2️⃣Προσέχουμε
3️⃣Φοράμε μάσκα
4️⃣Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με την ίδια αμέριστη προσοχή και αισιοδοξία πως, όλα θα πάνε καλά
Δυστυχώς, αυτός ο ιός δεν θέλει να περνά απαρατήρητος...

Δείτε περισσότερα
64
14
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .