Τρίτη, Οκτωβρίου 13

ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Σε μεγάλη ιστοσελίδα δημοσιεύθηκε άρθρο φανερά υπέρ του Τζορτζ Σόρος, στο οποίο γράφεται ότι η ακροδεξιά μισεί τον Τζορτζ Σόρος. Στην φωτογραφία που υπάρχει στο άρθρο εικονίζονται Χρυσαυγίτες σε συγκέντρωσή τους! Από το άρθρο αυτό και τα παρακάτω:

Γιατί η ακροδεξιά μισεί τον Τζορτζ Σόρος: “Ο Τζορτζ Σόρος αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους κροίσους όλου του πλανήτη. Ο βαθύπλουτος επενδυτής ξέρει σίγουρα να κινεί τα νήματα του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της πολιτικής σκηνής και ταυτόχρονα

να χαρακτηρίζεται ένας από τους γνωστότερους φιλάνθρωπους όλου του κόσμου. Με προσωπική περιουσία που το Forbes έχει υπολογίσει στα 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια ο εβραίος ούγγρος μετανάστης γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και ξέρει από πρώτο χέρι πώς είναι να σε μισούν.”

“Η δαιμονοποίηση του Σόρος έχει εξαπλωθεί πολύ πέρα από τις ΗΠΑ, την Αρμενία, την Αυστραλία, την Ονδούρα, τις Φιλιππίνες, τη Ρωσία και άλλες χώρες. Στην Ιταλία ο Ματέο Σαλβίνι τον κατηγορεί ότι θέλει να γεμίσει τη χώρα με μετανάστες γιατί «του αρέσουν οι σκλάβοι».

Η Ελληνική Χρυσή Αυγή είχε αναφέρει ότι ο Τζορτζ Σόρος βρίσκεται πίσω από γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου στην Ελλάδα, που αποτελεί «πυλώνα της τρομοκρατίας». Στη Βρετανία ο Νάιτζελ Φάρατζ έχει υποστηρίξει ότι ο Σόρος ενθαρρύνει ενθαρρύνει ενεργά τους ανθρώπους να πλημμυρίσουν την Ευρώπη και αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο του Δυτικού Κόσμου.”

http://www.xrisiavgi.com

 /ethnikismos.net//ethnikismos.net/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .