Σάββατο, Οκτωβρίου 31

Φαήλος Κρανιδιώτης: Προς Νεοδημοκράτες υπουργούς, Βουλευτές και τον Πρωθυπουργό.


Failos Kranidiotis

Προς Νεοδημοκράτες υπουργούς, Βουλευτές και τον Πρωθυπουργό.
Τί γράφετε τσιτάτα και ιερεμιάδες καταδίκης; Δεν είσαστε σχολιαστές των κοινωνικών δικτύων.
Κυβερνάτε. Είσαστε το κράτος. Λειώστε τους.
Κάντε ιδιώνυμο κακούργημα τους βανδαλισμούς, τους εμπρησμούς, τις μολότωφ, τις καταλήψεις, τις ομαδικες επιθέσεις - λυντσαρίσματα σε πρυτανικές αρχές, καθηγητές, άλλους φοιτητές, στον δρόμο, οπουδήποτε. Εξοντωστε τις αγέλες των λυσσασμενων ύαινων εφαρμόζοντας ατεγκτα τον Νόμο. Οποιοι ασκούν ομαδικά βία, δίκην μηδενιστικής αγέλης, 10 με 20 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, χωρίς υφ' όρον απόλυση, μόνο και μόνο για την συμμετοχή τους, χώρια τα υπόλοιπα. Τα 10 εως 20 χρόνια να εκτίονται πλήρως.
Αυτή την σειρά εγκληματικών οργανώσεων γιατί την χαϊδευετε, γιατί κάθεστε σούζα μπροστά της; Αριστερά λέγεται και ξεκολλήστε την γλώσσα σας από τον κώλο της.
Κάνουν και συνελεύσεις αυτοί οι κακοποιοί και τις ανακοινώνουν. Κυκλώστε το κτίριο και μαζέψτε τους όλους. Δικάστε τους, αποδώστε δικαιοσύνη. Καταλογίστε τους και τις ζημιές που κάνουν παντού, σε πανεπιστήμια, καταλήψεις, στους δρόμους. Αν είναι ανήλικοι καταλογισμός στους γονείς και ποινική διωξη για παραμέληση εποπτείας. Και όσοι τραμπούκοι είναι φοιτητές, επιπλέον ισόβια αποβολή από όλα τα Πανεπιστήμια. Αφαιρεστε την δήθεν αυτονομία από διδασκοντες που είναι συνεργοί, υποκινητές, ομοϊδεάτες και καθοδηγητές των συμμοριων αυτών και απολύστε τους. Διώξτε τους λύκους που ανοιγουν την πόρτα στους άλλους λύκους.
Και επιτέλους βάλτε μόνιμα την Αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια. Δημιουργήστε Τμήματα Πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Να φρουρούν την είσοδο και να περιπολούν μέσα. Παντού. Και είσοδος με κάρτα μόνο σε εργαζόμενους και φοιτητές.
Κυβερνήστε, μην σχολιάζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .