Πέμπτη, Οκτωβρίου 15

Συγκλονίζει ο Τζον Τραβόλτα: Η ανάρτησή του τρεις μήνες μετά τον θάνατο της γυναίκας του

Ήταν τον περασμένο Ιούλιο, όταν η Κέλι Πρέστον έφυγε από τη ζωή μετά από μία μάχη δύο χρόνων που έδινε με τον καρκίνο. Η ηθοποιός αν ζούσε, θα γινόταν 58 ετών, μιας και την Τρίτη (13/10) είχε γενέθλια. Και ο σύζυγός της Τζον Τραβόλτα θέλησε σε αυτή την ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα να τιμήσει τη σύντροφο της ζωής του μέσα από τα social media.

Έτσι, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram δυο φωτογραφίες: μία από την ημέρα του γάμου τους το 1991 και μία από την ημέρα του γάμου των γονιών του.

«Χρόνια πολλά γλυκιά μου! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία από τον γάμο της μαμάς και του μπαμπά. Μου άρεσε πολύ που είδα τη δική μας δίπλα στη δική τους. Όλη μου την αγάπη John», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τις φωτογραφίες.

Τροβόλτα και Πρέστον είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Ο πρωτότοκός τους γιος, Τζετ πέθανε το 2009 σε ηλικία 15 ετών, μετά από σοβαρό χτύπημα που είχε από κρίση επιληψίας στο μπάνιο του σπιτιού τους στις Μπαχάμες. Λίγο καιρό αργότερα, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους, Μπεν (10 ετών) ενώ η κόρη τους Έλα είναι 20 χρόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .