Παρασκευή, Οκτωβρίου 9

Συγχαρητήρια στους Χατζηδάκη-Στάσση για τον αποκεφαλισμό του υπαλλήλου (βασανιστή) της ΔΕΗ

Επιτέλους ενας δημόσιος υπάλληλος σπίτι του

Γύρευε με τι μέσο και επί ποιας κυβέρνησης μπήκε στη ΔΕΗ αυτός ο υπάλληλος

Mόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον Κωστή Χατζηδάκη και στον διευθύνοντα (Στάσση) ο οποίος έθεσε σε διαθεσιμότητα τέθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ που  κακοποίησε τον σκύλο του κόβοντας τους όρχεις του ζώου επειδή ήθελε παιχνίδια.

Συνέβη στα Χανιά και προκάλεσε σοκ σε όλη την Ελλάδα.

Γύρευε με τι μέσο και επί ποιας κυβέρνησης μπήκε στη ΔΕΗ αυτός ο υπάλληλος.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης ζήτησε σήμερα από τη διοίκηση της Επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει καθώς, όπως επισημαίνει, τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία

Σύμφωνα με πηγές της επιχείρησης, ο πρόεδρος της ΔΕΗ ζήτησε να κινηθούν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες για τον υπάλληλο που φέρεται να έχει διαπράξει την αποτρόπαια πράξη.

«Τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Με απόφαση του προέδρου ο συγκεκριμένος υπάλληλος τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική και ποινική διερεύνηση της υπόθεσης», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .