Παρασκευή, Οκτωβρίου 9

Η σύμβουλος του Πρωθυπουργού, θα μας εξηγήσει το συμβολισμό αυτής της φωτογραφίας;

ΤΖΩΡΑΣ 1 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Με έκπληξη διαβάσαμε σε ρεπορτάζ του Newsbreak, με τίτλο «Άθλια ανάρτηση συμβούλου του Μητσοτάκη για τον Τραμπ», ότι η κυρία Βίβιαν Ευθυμιοπούλου – τακτική αρθρογράφος του Liberal, στον λογαριασμό της στο Facebook, ανήρτησε φωτογραφία της χαμογελαστής Μελάνια Τραμπ με φτυάρι ανά χείρας (ώστε να γίνεται άμεσα ο… συνειρμός).

Η κυρία Ευθυμιοπούλου, συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα «συγγνώμη» (δηλαδή, συγγνώμη που δεν άντεξε στον πειρασμό να ευχηθεί θανατικό στον Τραμπ).

 Vivian Efthimiopoulou

2 ημ.

#ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Οι συνεργάτες κάποιου -ειδικά αν αυτός είναι Πρωθυπουργός- τον χαρακτηρίζουν, ασφαλώς…

Η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, χαρακτήρισε επίσης, σε σχόλιό της κάτω από την ανάρτησή της, ως «βούρλο» την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, επειδή ανακαίνισε τους κήπους του Λευκού Οίκου, τον οποίο μετέτρεψε, σύμφωνα με την ίδια σε «κήπο νεόπλουτου ΠΑΣΟΚου με λιγούστρα και πράσινους φράχτες».

Vivian Efthimiopoulou Η φωτογραφία πρέπει να είναι από την ανακαίνιση των κήπων του Λευκού Οίκου που έκανε κι αυτό το βούρλο και το μετέτρεψε σε κήπο νεόπλουτου ΠΑΣΟΚου με λιγούστρα και πράσινους φράχτες.

Εμείς, δεν είμαστε ειδικοί, όπως η σύμβουλος του Πρωθυπουργού και αρθρογράφος του Liberal, στην ερμηνεία, μεθερμηνεία και αποσυμβολισμούς φωτογραφιών. Γι’ αυτό, απευθυνόμαστε στην ίδια και στο ταλέντο της να μας ερμηνεύσει τον συμβολισμό της φωτογραφίας του Πρωθυπουργού.

Επίσης, θα θέλαμε να απευθυνθούμε στο χάρισμά της, για να μας ερμηνεύσει και να μας εξηγήσει, γιατί ο κύριος Μητσοτάκης, άλλαξε το παραδοσιακό έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας σε άσπρα τρίγωνα με μπλε φόντο;

σήμα

Εμείς, ως μη ειδικοί, κάναμε τη δική μας αναζήτηση για άσπρα και μπλε τρίγωνα και πέσαμε πάνω σε αυτό το σύμβολο, το οποίο «κοσμεί» την σελίδα του FBI:

pedophile symbol

Εάν εσείς δεν μπορείτε να μας εξηγήσετε τους συμβολισμούς, υπάρχει κάποιος από το Μαξίμου, τη ΝΔ και το Liberal να κάνει αυτή την αγγαρεία;

Και… συγγνώμη, ε;

theflagreport.com

 https://www.triklopodia.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .