Σάββατο, Οκτωβρίου 24

Μετωπική επίθεση Ερντογάν κατά Μακρόν "ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ - ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ" - "ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ" - "Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ"

Μετωπική επίθεση Ερντογάν κατά Μακρόν

Μια απίστευτη, σε χαρακτηρισμούς και ύβρεις επίθεση από έναν αρχηγό κράτους κατά άλλου αρχηγού κράτους σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Αναφερόμαστε φυσικά στον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος φρόντισε να ρίξει πολύ λάδι στην ήδη φουντωμένη φωτιά των σχέσεων της χώρας του με τη Γαλλία, με μια προσωπική επίθεση κατά του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, με αφορμή αυτή τη φορά όχι τα... εμπόδια που του βάζει ο ευρωπαίος ηγέτης στις επεκτατικές βλέψεις

του στην ανατολική Μεσόγειο και αλλού, αλλά τις δηλώσεις του τελευταίου σχετικά με την αιματηρή επίθεση φανατικού ισλαμιστή στο Παρίσι και τον αποκεφαλισμό ενός δασκάλου που επέδειξε σε σχολική αίθουσα σκίτσα του Μωάμεθ.

Ο Ταγίπ Ερντογάν λοιπόν «θίχτηκε» προσωπικά από όσα ανέφερε ο Μακρόν για την ισλαμιστική τρομοκρατία και τα θύματα που προκαλεί στο έδαφος της χώρας του, και σε ομιλία σε στελέχη του κόμματός του τον χαρακτήρισε κατά λέξη ως «τρελό» και ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας!

«Πρέπει να γίνει έλεγχος στο μυαλό του Μακρόν. Είναι τρελός, έχει ανάγκη από θεραπεία», ανέφερε συγκεκριμένα. «Τι δουλειά έχει να ασχολείται με το Ισλάμ, γιατί δεν κοιτάει τα τόσα προβλήματα του λαού του και τις εκλογές που έχει σε λίγο καιρό», πρόσθεσε, κάνοντας έτσι κριτική και στο... κυβερνητικό έργο που γίνεται στη Γαλλία. Πρόσθεσε μάλιστα ότι... «θα δούμε ποιο θα είναι το τέλος του Μακρόν, ο οποίος στη θητεία του δεν έφερε κανένα όφελος ούτε για τον λαό του ούτε για τον εαυτό του».

Ο Ερντογάν βλέπει... διάλυση της Ευρώπης λόγω του «μίσους» για το Ισλάμ!

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν έμεινε σε αυτά, αλλά φρόντισε να δώσει και... παντουρκική διάσταση στις αντιδράσεις για τις ισλαμιστικές τρομοκρατικές ενέργειες στην Ευρώπη, τις οποίες ποτέ δεν καταδίκασε με την ίδια θέρμη με την οποία αναφέρεται στον Γάλλο πρόεδρο... «Οι επιθέσεις κατά των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη είναι επιθέσεις κατά όλων των Τούρκων», τόνισε, σε μια προσπάθεια... συσπείρωσης όλου του μουσουλμανικού κόσμου γύρω από τον ίδιο και κατά του Μακρόν.

Υπενθύμισε δε ότι η Γαλλία εξοπλίζει τους Αρμένιους στο Αζερμπαϊτζάν, παραβλέποντας φυσικά να αναφέρει την ευθεία υποστήριξη της Τουρκίας στην άλλη πλευρά, όχι μόνο με στρατιωτικό εξοπλισμό αλλά και με μισθοφόρους μαχητές. 

«Το μίσος κατά του Ισλάμ είναι μίσος κατά των Τούρκων, μην το βγάζετε αυτό από το μυαλό σας», τόνισε στα στελέχη του, ενώ μάλιστα έγινε ακόμα πιο απειλητικός λέγοντας πως «αυτή η ασθένεια, η εχθρότητα κατά του Ισλάμ, θα γκρεμίσει τη Γαλλία, τη Γερμανία και ολόκληρη την Ευρώπη»!

Ο Ερντογάν τέλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη χώρα μας, με το ακόλουθο σχόλιο: «Στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι απαραίτητο να παραμείνουμε στο πλευρό του δίκιου αντί να παραδοθούμε στην κακοκαμαθημένη Ελλάδα και στον Ελληνοκυπριακό τομέα. Εάν εκείνοι που είναι απέναντί μας δεν ενεργήσουν σύμφωνα με το δίκαιο είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τα δικά μας σχέδια»....

  https://www.zougla.gr/kosmos/article/metopiki-epi8esi-erntogan-kata-makron

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .