Πέμπτη, Οκτωβρίου 22

Άγιος Στέφανος: Το σπαρακτικό γράμμα του ιδιοκτήτη του γηροκομείου που αυτοκτόνησε (βίντεο)


«Με νίκησε ο κοροναϊός» αναφέρει στο σπαρακτικό γράμμα που άφησε λίγο πριν αυτοκτονήσει ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, Δημήτρης Καμπάναρος.

Το πλήγμα ήταν διπλό: σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, αφού και ο ίδιος είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε επιβαρυνθεί πάρα πολύ η ψυχολογική κατάστασή του μετά τα τρία κρούσματα στον οίκο ευγηρίας, δύο εργαζομένων και μιας ηλικιωμένης. 

Σημειώνεται πως στο εν λόγω
 γηροκομείο επιβεβαιώθηκε πως θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν μία ηλικιωμένη τρόφιμος και δύο εργαζόμενοι οι οποίοι απομονώθηκαν στο σπίτι τους

«Είμαι ένας αποτυχημένος, δυσφήμισα το γηροκομείο, δεν τα κατάφερα, απέτυχα. Πλέον δεν θα εμπιστευτεί ποτέ κανείς, με νίκησε ο κοροναϊός» αναφέρεται στο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στον αυτόχειρα και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απονενοημένη πράξη.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν μετά τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων στο γηροκομείο, δύο εργαζομένων και μιας ηλικιωμένης.

Από την πρώτη στιγμή ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας, Δημήτρης Καμπάναρος, έδειχνε να μην πιστεύει ότι συνέβη αυτό, αφού όπως υποστήριζε είχε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης την περασμένη Τρίτη, ο ΕΟΔΥ είχε πάει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί.

Κλιμάκιο κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη και πήγε την προηγούμενη Πέμπτη (15 Οκτωβρίου). Τότε πραγματοποιήθηκαν rapid tests και βγήκε θετικό το δείγμα μιας εργαζόμενης.

Ωστόσο, η αρνητική αυτή εξέλιξη και το βάρος της ευθύνης, είχαν επιβαρύνει πάρα πολύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την ψυχολογική κατάστασή του.

Τραγική κατάληξη: Σήμερα, Τετάρτη, ο 41χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας Νέα Θάλπη, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.
 
 https://zeidoron.blogspot.com/2020/10/blog-post_113.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .