Κυριακή, Οκτωβρίου 11

«Αφού διέπραξε ληστεία..». - Μια ανάρτηση «βόμβα» για το παρελθόν της εισαγγελέως στη δίκη της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ)

Η Αδαμαντια Οικονόμου

Η Αδαμαντια Οικονόμου

Ένα περιστατικό από τη δίκη του θυμήθηκε ο Τάσος Θεοφίλου με ανάρτησή του στο facebook. Σε εκείνη την δίκη εισαγγελέας έδρας ήταν η Αδαμαντία Οικονόμου, η εισαγγελέας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, και είχε τοποθετηθεί για το θέμα της αναγνώρισης ελαφρυντικών στον τότε κατηγορούμενο.

Δείτε την ανάρτηση 

 

Οτάσσιος Θεοφίλου
10 ώρες πριν

Μετά την πρωτόδικη καταδίκη μου για ληστεία (και απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία) τον Γενάρη του 2013, οι συνήγοροι μου, ζήτησαν τουλάχιστον να αναγνωριστεί, ως κάποιου είδους ισορροπίας στην απόφαση, το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Η κυρία Αδαμαντία Οικονόμου, εισαγγελέας της έδρας τότε, πρότεινε να απορριφτεί, με το σκεπτικό ότι «αφού διέπραξε ληστεία σημαίνει ότι πιο πριν την σχεδίαζε άρα δεν προκύπτει πρότερος έντιμος βίος…»

https://www.periodista.gr/parapolitika/article/116590/afou-diepraxe-listeia-mia-anartisi-bomba-gia-to-parelthon-tis-eisaggeleos-sti-diki-tis-chrusis-augis-foto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .