Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Χρυσή Βαρδινογιάννη σε σπάνια δημόσια εμφάνιση στην Επίδαυρο

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης από μικρή ηλικία είχε δείξει το ενδιαφέρον του για το θέατρο. Το 1991 είχε αρχίσει να κάνει το ντεμπούτο του στην τηλεόραση. Οι ρόλοι σταθμοί της καριέρας του ήταν στο «Λόγω τιμής», «Η ζωή που δεν έζησα» και στο «Έτσι ξαφνικά» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και ως ο αδελφός του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο έργο «Να με προσέχεις». Ο Μαρκουλάκης έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια την αγάπη του για το θέατρο, αφού οι περισσότερες από τις παραστάσεις που έχει συμμετάσχει έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές.

Από τον Μάρτιο του 2018, έχει γίνει γνωστή η σχέση του γνωστού ηθοποιού με την Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία ανήκει στη δυναμική γενιά της μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας.

Ενώ πολλά έχουν ακουστεί περί χωρισμού και γάμου μεταξύ του ζευγαριού, οι δυο τους κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Σε μία ομολογουμένως από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους, το ερωτευμένο ζευγάρι, εθεάθη στην Επίδαυρο, να απολαμβάνει την θεατρική παράσταση «Πέρσες».

-ΠΗΓΗ-

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.