ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ!!!

  

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  11.30' 

Ο Ελληνισμός οφείλει να τιμήσει τους ήρωες του.

Τις χιλιάδες πατριώτες, τους παππούδες και πατεράδες μας, που άφησαν τα κόκκαλα τους στην χιονισμένη Πίνδο, στο Ρούπελ, στην εθνική αντίσταση, στα κολαστήρια της Γκεστάπο, στις εκτελέσεις σε Δίστομο, Καλάβρυτα, Βιάννο, Καισαριανή. 

Σήμερα όσο ποτέ οφείλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό και καθαρό πατριωτικό μήνυμα στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, που μέσω του Ισλάμ επιχειρεί μια νέα κατοχή, ένα νέο Ράιχ.

Χθες στη Σύνοδο Κορυφής έγινε αντιληπτό και στον τελευταίο Έλληνα ότι τη μάχη απέναντι στον εγκληματία Ερντογάν και στον παντουρκισμό, θα την δώσουμε μόνοι μας, όπως την δώσαμε στο Αλβανικό Έπος και όπως την δώσαμε κατά του ναζιστή εισβολέα.

Όπως την έδωσε ο Λεωνίδας με τους 300 στις Θερμοπύλες, ο Παπαφλέσσας στο Μανιάκι.

Τον δρόμο μας τον έδειξε το Ηρωικό ΟΧΙ σύσσωμου του Ελληνισμού.

Μας την έδειξε ο Γοργοπόταμος.

Οργανώνουμε λοιπόν με σεβασμό στην μεγάλη ημέρα και προσοχή στην επιδημιολογική κρίση μηχανοκίνητες πορείες με γαλανόλευκες σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο.

Κρεμάμε, να κυματίζει σε κάθε μπαλκόνι την γαλανόλευκη.

Την μάχη κατά της νέας μορφής του ναζισμού και του εθνομηδενισμού θα την δώσουμε οι Έλληνες, όλοι μαζί.

Κωνσταντίνος Μίχος  

https://shmantikanea.blogspot.com/2020/10/blog-post_504.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.