Κυριακή, Οκτωβρίου 4

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙ-COVID ΚΟΚΤΕΪΛ! ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ. ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ “ΒΡΩΜΑΕΙ” ΕΔΩ…

giankopoulos-850x560

Πολλά είναι τα ύποπτα στοιχεία που έρχονται ώρα με την ώρα στο φως αναφορικά με την πορεία της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ ενώ ταυτόχρονα εξελίσσεται ένα περίεργο, οργιώδες θα λέγαμε, παρασκήνιο πίσω από την φαρμακευτική εταιρεία που του χορηγεί το κοκτέιλ φαρμάκων στη μάχη του ενάντια στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για μια αμιγώς πειραματική θεραπεία με ελληνικό ονοματεπώνυμο την οποία συνοδεύουν πολλές…

συμπτώσεις και που ουσιαστικά του χορηγείται χωρίς να έχει λάβει έγκριση από τον αντίστοιχο αμερικανικό ΕΟΦ. Εν ολίγοις, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ υποβάλλεται σε μια θεραπεία που πρώτη φορά εφαρμόζεται άρα δεν μπορεί να παρέχει αξιόπιστες εγγυήσεις ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι πως του χορηγείται, όπως έγινε γνωστό, ποσότητα πολύ μεγαλύτερη από την ενδεδειγμένη! 

Αυτοί είναι οι Έλληνες που παίρνουν το ρίσκο…

Ποιος ή ποιοι, όμως, βρίσκονται πίσω από τον αμερικανικό φαρμακευτικό κολοσσό που κρατά τη ζωή του πλανητάρχη στα χέρια του και πήρε το ρίσκο να τον υποβάλλει σε μια αμφιβόλου αποτελέσματος θεραπεία που μπορεί να του κοστίσει ακόμη και την ίδια του τη ζωή; Το ρίσκο, βεβαίως, πήρε πρώτος απ’ όλους ο ίδιος ο Τραμπ…

Τζοτζ Γιανκόπουλος: Αυτός είναι, λοιπόν, ο επιστήμονας από την Καστοριά που βρίσκεται πίσω από το πειραματικό φάρμακο. Μάλιστα, πριν ακόμη ανακοινωθεί η απόφαση των γιατρών να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ο θεράπων ιατρός του ανακοίνωσε πως του χορηγήθηκε πειραματικό σκεύασμα και πιο συγκεκριμένα ένα κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων που ερευνά η Regeneron, ιδρυτής και πρόεδρος της οποίας είναι ο ελληνικής καταγωγής Γιανκόπουλος.

Η δε φαρμακευτική, μπορεί να είναι αμερικάνικη, έχει όμως ελληνική καρδιά καθώς – εκτός από τον Γιανκόπουλο – συνιδρυτής της είναι ένας επιστήμονας επίσης με ελληνικές ρίζες, ο Χρήστος Κυράτσους. Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, στην όλη ιστορία είναι πως την περασμένη Πέμπτη, δηλαδή μια μέρα πριν ανακοινωθεί ότι ο αμερικανός πρόεδρος διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό, ο Χρήστος Κυράτσους μιλούσε στην ΕΡΤ για τις έρευνες της Regeneron κα τα πειραματικά κοκτέιλ.

Πριν από έναν μήνα, η φαρμακευτική εταιρεία του Γιανκόπουλου ανακοίνωσε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που είχε ένα κοκτέιλ αντισωμάτων κοροναϊού σε ζώα. Οι κλινικές δοκιμές συνεχίστηκαν και πλέον τα αντισώματα δοκιμάζονται σε ανθρώπους, εξήγησε στην ΕΡΤ ο κ. Κυρατσούς.

κυρατσους

Ο Χρήστος Κυράτσους, Αντιπρόεδρος Ερευνών επί των μολυσματικών ασθενειών και των τεχνολογικών ιικών φορέων στην φαρμακευτική εταιρία Regeneron εδρεύει στις ΗΠΑ.

«Δοκιμάζουμε την θεραπεία σε δύο διαφορετικούς πληθυσμούς. Σε αυτούς που μόλις έχουν μολυνθεί και δεν έχουν ακόμη νόσο, δεν έχουν ακόμα σοβαρά συμπτώματα της νόσου και σε αυτούς που έχουν ήδη σοβαρά συμπτώματα, αν θα μπορέσουν να βελτιώσουν τα συμπτώματα και να αποφύγουν είτε το θάνατο, είτε να βγουν νωρίτερα από το νοσοκομείο», τόνισε.

Όπως ανέφερε, η θεραπεία με τα αντισώματα που παράγει η εταιρεία με δύο Έλληνες στην κορυφή της ιεραρχίας και η οποία όπως υπόσχονται μπορεί να νικήσει ακόμα και τον θάνατο(!), ενδέχεται να λάβει άδεια κυκλοφορίας από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Ήδη, η κυβέρνηση έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Regeneron για την προμήθεια έως 300.000 δόσεων του κοκτέιλ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, ο Τζορτζ Γιανκόπουλος μιλούσε για το ελπιδοφόρο κοκτέιλ του μια μέρα πριν τον αντιπρόεδρο της εταιρείας του, δηλαδή την περασμένη Τετάρτη και μάλιστα στο CNBC. Και κάτι ακόμα ενδεικτικό: Μίλησε και στην τηλεόραση του ABC λίγα λεπτά αφότου ο Τραμπ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο..

Ρισκάρουν τη ζωή του; Ομολογούν υψηλή δοσολογία του μυστικού κοκτέιλ…

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, κατά τις δοκιμές του φαρμάκου χρησιμοποιούν δύο δοσολογίες, ωστόσο οι γιατροί του προέδρου των ΗΠΑ επέλεξαν την υψηλή των 8 μιλιγκράμ! Είναι δε υπόπτως ενδιαφέρον πως στα θετικά αποτελέσματα του σκευάσματος και μάλιστα σε αυτό το πρώιμο στάδιο, αναφέρθηκε και ο επίκουρος καθηγητής στο ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης που από τα δελτία ειδήσεων βρέθηκε να αντικαθιστά τον Σωτήρη Τσιόδρα μπαίνοντας με το κεφάλι στην κυβερνητική “κλίκα”. Μα, τι φοβερές συμπτώσεις! Δεν βρίσκετε;

Ποιος είναι ο Τζορτζ Γιανκόπουλος

giankopoulos-850x560 giankopulos

George-D-Yancopoulos

Γιος Ελλήνων μεταναστών, μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και σπούδασε στο Γυμνάσιο των Επιστημών του Μπρονξ. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια και το τμήμα Γιατρών και Χειρουργών και συνέχισε τις σπουδές του στην μοριακή ανοσολογία, όπου έλαβε και τιμητική διάκριση/υποτροφία, το βραβείο Lucille P. Markey.

Τη δεκαετία του ‘90 συγκαταλεγόταν στους πιο περιζήτητους επιστήμονες, με το όνομά του να βρίσκεται στην 11η θέση της λίστας των ειδικών, το όνομα των οποίων παρατίθεται περισσότερο (σε επιστημονικές δημοσιεύσεις) παγκοσμίως. Ήταν παράλληλα ο μόνος επιστήμονας στον τομέα της βιοτεχνολογίας στη λίστα αυτή.

Ίδρυσε την φαρμακευτική Regeneron, της οποίας παραμένει πρόεδρος, μέσω της οποίας αναδείχτηκε στον πρώτο επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης στον φαρμακευτικό κλάδο που γίνεται δισεκατομμυριούχος από το επάγγελμά του, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%a5%ce%a4%ce%9f%ce%a3-%ce%95%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%99-%ce%9f-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%97%ce%9d%ce%91%ce%a3-%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%a7%ce%9f%ce%a1%ce%97%ce%93%ce%95%ce%99-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%9d/

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .