Παρασκευή, Οκτωβρίου 16

H εμφάνιση της JLo με νέο hairlook θα σας επινεύσει για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας

H εμφάνιση της JLo με νέο hairlook θα σας επινεύσει για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας

Σκέφτεστε να ανανεώσετε το look σας αλλάζοντας τα μαλλιά σας; Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να κάνετε μια μικρή ή μεγάλη hairstyle αλλαγή.

Αν πέρα από το να πειράξετε το μήκος θέλετε και κάτι ακόμα… σας ενημερώνουμε πως οι αφέλειες έχουν επιστρέψει δυναμικά ως η απόλυτη τάση στα μαλλιά για το φθινόπωρο!

Κάτι που φαίνεται να το γνωρίζει καλά η Jennifer Lopez, η οποία έκοψε τις τέλειες αφέλειες στα μαλλιά της και ανανέωσε την εμφάνισή της.

Η superstar Lopez απαθανατίστηκε με τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez καθώς αποχωρούσαν από γνωστό ξενοδοχείο στο Δυτικό Hollywood όπου απόλαυσαν το δείπνο τους και φυσικά η αλλαγή στην εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητη.

Οι αφέλειες της Lopez αγκαλιάζουν το πρόσωπό της, το χτένισμά της διαθέτει όγκο και χαλαρό κυματισμό, ενώ έχει φωτίσει και το χρώμα των μαλλιών της προσθέτοντας μελί αποχρώσεις.

  govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .