Κυριακή, Οκτωβρίου 4

Νέο επαγγελματικό βήμα για τη Σάντρα Βουτσά! Μπήκε συνεταίρος στην εταιρία καθαρισμού Let’s Clean

«Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά»

έλεγαν οι παλιότεροι. Στην περίπτωση της Σάντρας Βουτσά η καθαριότητα έγινε κι ένα πρώτης τάξεως νέο επαγγελματικό βήμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια, η κόρη του αξέχαστου κωμικού ηθοποιού Κώστα Βουτσά και της αείμνηστης καλλιτέχνιδας Έρρικας Μπρόγιερ μπήκε συνεταίρος σε εταιρία καθαρισμού, συμπράττοντας επιχειρηματικά με δύο καλούς της φίλους και πλέον κάνει τα πάντα να… τρίζουν από καθαριότητα!

«Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ο Αντώνης Βλασσόπουλος και ο Παναγιώτης Μπακάλης, οι σημερινοί μου συνεταίροι, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την εταιρία καθαρισμού Let’s Clean. Μου είχαν προτείνει και τότε συνεργασία, αλλά δε


ν μπόρεσα να προχωρήσω λόγω συγκυριών» λέει η Σάντρα Βουτσά στην «Espresso».

«Την απόφαση να πω τελικά το “ναι” την πήρα πρώτα από όλα γιατί είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και μάλιστα φίλοι δοκιμασμένοι στα δύσκολα, αλλά και γιατί μου άρεσε πολύ σαν ιδέα. Φυσικά τότε, τον Νοέμβριο του 2019, που συμφωνήσαμε και δώσαμε τα χέρια για να προχωρήσει η συνεργασία, δεν ξέραμε ότι μας έρχεται ο κορονοϊός ούτε ήξερα όλη αυτή την τραγωδία που πρόκειται να βιώσω με τον χαμό των γονιών μου! Έτσι ξεκίνησα ν’ ασχολούμαι εντατικά φέτος το καλοκαίρι».

Όσο για τις υπηρεσίες που προσφέρουν; «Κ


αθαρίζουμε τα πάντα. Εξ ου και το μότο μας “Let’s Clean”… και καθάρισες!”» μας λέει. «Κάνουμε βιοκαθαρισμούς, απολυμάνσεις, αποστειρώσεις, απεντομώσεις, καθαρίζουμε aircondition, σπίτια, αυτοκίνητα, φορτηγά, ξενοδοχεία, γραφεία, στρώματα, καναπέδες, κότερα και γενικά ό,τι καθαρίζεται! Και εννοείται ότι τρεις άνθρωποι όπως εμείς, που αγαπούν τόσο πολύ τη φύση και τα ζώα και σέβονται τη φύση, τα ζώα και τον άνθρωπο, χρησιμοποιούμε μόνο εγκεκριμένα προϊόντα από την Ε.Ε. με πιστοποίηση και σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές και τις οδηγίες ώστε να είναι ασφαλή για όλα τα ζωντανά πλάσματα, τη φύση και το περιβάλλον» επισημαίνει.


Και φυσικά αναλαμβάνουν δράση και οι τρεις στο πεδίο του καθαρισμού. «Πρώτα από όλα καθαρίζουμε εμείς οι τρεις, αλλά φυσικά και έχουμε συνεργάτες, όπου και όταν χρειάζεται. Ανάλογα με το μέγεθος της δουλειάς και τις ανάγκες. Αλλά, όπως σου είπα, μας αρέσει η δουλειά και έτσι πρώτοι εμείς… ορμάμε στη μάχη της καθαριότητας».

Η Σάντρα και οι συνεργάτες της δηλώνουν ικανοποιημένοι από την πορεία της εταιρίας τους μέχρι τώρα και εύχονται να λειτουργεί για πολλ


ά χρόνια ακόμα. «Φυσικά αυτό εξαρτάται από το πόσο επαγγελματίας και συνεπής είναι κάποιος. Εμείς είμαστε τρεις άνθρωποι που μας αρέσει πάρα πολύ η δουλειά και ό,τι κάνουμε γίνεται με αγάπη και φροντίδα. Μας αρέσει να είμαστε πάντα στην ώρα μας, μας αρέσει να γίνονται όλα τέλεια και μας αρέσει να είμαστε σοβαροί επαγγελματίες! Ολα αυτά νομίζω τα εκτιμούν οι πελάτες και έτσι μας καλούν ξανά και ξανά για καθαρισμούς!» σημειώνει.


Στη συνέχεια αποκαλύπτει τι έχει μεγαλύτερη ζήτηση. «Πρώτα τα αυτοκίνητα, μετά τα παιδικά δωμάτια, τα στρώματα και οι καναπέδες! Φυσικά έχουν ζήτηση και οι επαγγελματικοί χώροι, αλλά οι άνθρωποι που μας καλούν ζητούν πρώτα από όλα να τους καθαρίσουμε το αυτοκίνητό τους. Πρόσφατα πλύναμε και το αυτοκίνητο της Αλίκης Κατσαβού, με την οποία έχουμε πολύ καλές σχέσεις, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν» δηλώνει με νόημα.

Ποια είναι γενικότερα η σχέση της Σάντρας Βουτσά με την καθαριότητα; «Την αγαπώ σε όλα τα… επίπεδα! Εννοώ ότι εκτός ότι τρελαίνομαι για αφρόλουτρα, κολόνιες, σαπούνια και γενικά ό,τι μπορώ να χρησιμοποιήσω πάνω μου για να μοσχοβολάω, μου αρέσει να είναι όλα γύρω μου καθαρά, το σπίτι, το μπαλκόνι, το κρεβάτι, ο καναπές και φυσικά δεν συζητώ για την κουζίνα και το μπάνιο που πρέπει να λάμπουν! Είχα πάντα μανία με την καθαριότητα και μου άρεσε πάντα να είναι όλα τακτοποιημένα γύρω μου, νομίζω όμως όχι σε βαθμό υπερβολής ώστε να γίνομαι ενοχλητική στους άλλους… Ελπίζω!» (γέλια).

«Το είχα συζητήσει με τους γονείς μου πριν ‘‘φύγουν’’! Τους άρεσε πολύ ως ιδέα»

Όπως αποκαλύπτει η Σάντρα στην «Espresso», πριν φύγουν από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς και η Ερρικα Μπρόγιερ είχε προλάβει να συζητήσει μαζί τους γι’ αυτό το επιχειρηματικό εγχείρημά της.

«Το είχα συζητήσει με τους γονείς μου πριν “φύγουν”. Τους άρεσε πολύ ως ιδέα. Οι γονείς μου ήταν πολύ σοβαροί επαγγελματίες κι αυτό φαινόταν και από την πορεία που είχαν διαγράψει και οι δύο. Αυτό που μου τόνιζαν πάντα σε σχέση με την οποιαδήποτε δουλειά (και πόσο μάλλον για κάτι δικό μου) ήταν ότι θέλει συνέπεια, επαγγελματισμό, εργατικότητα, σεβασμό, ταπεινότητα, ευγένεια και… πολύ χρόνο! Όταν κάποιος τα ακολουθεί όλα αυτά πιστά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πετύχει! Έτσι και εγώ προσπαθώ να ακολουθώ τις συμβουλές τους! Ευτυχώς και οι συνεταίροι μου είναι ακριβώς της ίδιας νοοτροπίας και έτσι έχουμε αρμονική συνεργασία. Επίσης δεν μπλέκουμε τις προσωπικές σχέσεις (δηλαδή την παρέα που κάνουμε εκτός εταιρίας) με τη δουλειά».

-ΠΗΓΗ-

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .