Τετάρτη, Οκτωβρίου 7

Ήταν ζήτημα ΧΡΟΝΟΥ! «Φίμωσαν» τον Τραμπ για τον κορωνοϊό (vid)

Ήταν ζήτημα χρόνου! Δύο από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες social media, το twitter και το facebook κατέβασαν τις αναρτήσεις του Ντόναλντ Τραμπ, στις οποίες ανέφερε πως ο κορωνοϊός είναι σαν την γρίπη και θα μάθουμε να ζούμε με αυτόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ξυπνώντας σήμερα το πρωί και αφού έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έγραψε σε facebook και twitter:


«Η εποχή της γρίπης έρχεται! Πολλοί άνθρωποι κάθε χρόνο, μερικές φορές πάνω από 100.000 και παρά την ύπαρξη εμβολίου, πεθαίνουν από την Γρίπη. Θα κλείσουμε την χώρα μας; Όχι, μάθαμε να ζούμε με αυτήν, όπως μαθαίνουμε να ζούμε με τον Covid, σε πολλούς πληθυσμούς πολύ λιγότερο θανατηφόρος».

Ιδού και η ανάρτηση:





Αυτό φαίνεται τώρα:





Ωστόσο, πλέον υπάρχει λογοκρισία, καταρχάς σε πολίτες αλλά, κατά τα φαινόμενα, και σε κυβερνήσεις, άπαξ και δεν συμμερίζονται τις απόψεις της καθεστηκυίας διεθνιστικής τάξης πραγμάτων.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Νωρίς το πρωΐ, ο Αμερικανός πρόεδρος, με το που πάτησε το πόδι του πίσω στον Λευκό Οίκο, στήθηκε μπροστά από τους φωτορεπόρτερ και αφού έβγαλε την μάσκα επιδεικτικά, βάζοντάς την στην τσέπη, χαιρέτησε στρατιωτικά και μπήκε μέσα, χωρίς να βάλει πίσω την μάσκα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους διεθνιστές.

Το πρώτο του μήνυμα έξω από το νοσοκομείο προκάλεσε περαιτέρω οργή στο Βαθύ Κράτος, καθώς προέτρεψε τους πολίτες να μην φοβούνται να «βγουν έξω» συνεχίζοντας τις δουλειές τους.

Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Τραμπ ανέφερε το εξής:

«Ξέρω ότι υπάρχει κίνδυνος, υπάρχει κίνδυνος, αλλά είμαι εντάξει. Είμαι καλύτερα. Ίσως έχω ανοσία. Μην αφήσετε τον ιό να κυριαρχήσει στη ζωή σας, βγείτε έξω, να είστε προσεκτικοί, έχουμε τα καλύτερα φάρμακα στον κόσμο και τα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα πολύ σύντομα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: μην αφήσετε το κορωνοϊό να σας κυριεύσει, μην τον φοβάστε. Θα τον νικήσετε, έχουμε τον καλύτερο ιατρικό εξοπλισμό, τα καλύτερα φάρμακα – όλα έχουν αναπτυχθεί πρόσφατα».

.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .