Σάββατο, Νοεμβρίου 28

ΠΑΡΑΔΟΧΗ – ΣΟΚ από Μπιλ Γκέιτς: Περιμένει 1 σοβαρή παρενέργεια σε κάθε 10.000 που θα κάνουν το νέο εμβόλιο

billgates

Αναμφίβολα ο δισεκατομμυριούχος της Microsoft ήταν και είναι ο στόχος πολλών διαφορετικών θεωριών σχετικά με τα εμβόλια. Κάποιοι πασχίζουν να τις βαφτίσουν “θεωρίες συνομωσίας” και κάποιοι άλλοι τις πιστέυουν άκριτα! Αναντίρρητα και οι δύο προοπτικές είναι λαθεμένες!

Μια πρόσφατη δημοσίευση σε λογαριασμό Twitter στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέφερε: “Ο Μπιλ Γκέιτς παραδέχεται ότι το εμβόλιο αναμφίβολα θα σκοτώσει 700.000 άτομα” και συνδέεται με ένα βίντεο με τον δεξιό θεωρητικό συνωμοσιακό Alex Jones.

Ο ισχυρισμός στο tweet, το οποίο είχε περισσότερα από 45.000 retweets και επισημάνσεις “μου αρέσει”, είναι ψευδής και παρερμηνεύει τα λόγια του Gates σύμφωνα με άρθρο του ΒΒC, ενώ προσθέτει: “Στο βίντεο, ο κ. Gates μιλά για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε ηλικιωμένους και προειδοποιεί για τον κίνδυνο παρενεργειών. Εκθέτει μια υποθετική κατάσταση σχετικά με την πιθανή βλάβη των παρενεργειών, λέγοντας: “Εάν έχουμε μία στις 10.000 παρενέργειες, έτσι … 700.000 άνθρωποι θα υποφέρουν από αυτό”.

Δεν “παραδέχεται” 700.000 θα πεθάνουν από εμβόλιο”.

Η αλήθεια είναι ότι παρά την προσπάθεια και των δύο πλευρών να επηρεάσουν είτε θετικά είτε αρνητικά, η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και πρέπει να μας ανησυχεί! Ακόμα και με την παρερμηνεία των λεγομένων του δισεκατομμυριούχου της Microsoft, τα λεγόμενα του (αν και υποθετικά) έχουν μια σαφή και στέρεα βάση…

Ακόμα και ψευδής να είναι ο ισχυρισμός, ο Γκείτς δεν παύει να κάνει λόγο για ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ που ίσως αποβούν μοιραίες!

Με απλά μαθηματικά και εξετάζοντας τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Microsoft διαπιστώνουμε πως σε κάθε 10.000 άτομα που θα επιλέξουν να κάνουν το νέο εμβόλιο, 1.000 άτομα ενδέχεται να έχουν σοβαρές παρενέργειες που ίσως οδηγήσουν σε θάνατο!

Πηγή: voicenews

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .