Σάββατο, Νοεμβρίου 21

ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ! ΕΠΙΤΑΞΗ σημαίνει 1.600 ευρώ κάθε ημέρα…

intimemeth (1)

Mια μικρή παρατήρηση, γιατί ακούμε τη λέξη “επίταξη” και νομίζουμε ότι η ιδιωτική κλινική θα πληρώσει από τη τσέπη της και εμείς θα χορεύουμε το χορό της φωτιάς από τη χαρα μας που βρήκαμε τσαμπα κρεβάτια!!

Το κάθε κρεβάτι πληρώνεται φυσικά με σύμβαση που έχει υπογραφεί, με ποσό 1600 ευρώ (εκεί έχω μείνει) την ημέρα. Αν επιταξεις 200 ΜΕΘ, θες 320.000 ευρώ. Την ημέρα. Αμοιβή της κλινικής και των μισθών των γιατρων. Η λέξη “επιταξη” σημαίνει ότι τους αναγκάζεις να δεχθούν τους ασθενείς που τους πας. Προφανώς επειδή δεν έχεις άπειρα λεφτά, τη λύση του να πληρώνεις

κάθε μερα την κανεις μόνο όταν έχεις μεταφέρει ότι μπορείς στα γειτονικά δημόσια.

Ήδη εδω και κάποιους μήνες πριν έχουν πληρωθεί ΜΕΘ σε ιδιωτικά για να μεταφερθούν ασθενείς χωρίς κορονοιο και να αδειάσουν ΜΕΘ στα δημόσια.

Υπαρχουν επισης θέματα όπως:

* Τα ιδιωτικά λένε ότι δεν μπορούν να δεχθούν κλίνες με κορονοιο, δεν έχουν χωρο για τον διαχωρισμό που πρέπει να γίνει και φοβούνται ενδονοσοκομειακη μόλυνση
* Εσύ που πληρώνεις ιδιωτική ασφάλιση, ωστε να μην πας στο δημόσιο και να έχεις καλύτερη νοσοκομειακή κάλυψη (και “ξενοδοχειακή” καλυψη), μπορεί να πάθεις κάτι, καρδιά, ατύχημα και να μην έχει θέση το ιδιωτικό να σε καλύψει. Ή να έχει θέση και να είσαι δίπλα με ασθενείς με κορονοιο.
Βλέπετε λοιπόν, ότι η απλότητα που κάποιος ουρλιάζει “επιταξη νοσοκομείων, οχημάτων” κλπ δεν είναι ούτε τσάμπα ούτε απλή υπόθεση.

Πηγή: press-gr.com/

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .