Σάββατο, Νοεμβρίου 21

Κρούσματα σήμερα 21/11: Φόβος μην γίνουμε Ιταλία και τρόμος με τους διασωληνωμένους στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

.ieidiseis.gr

Σε κόκκινο συναγερμό παραμένουν οι υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας. Νέοι φόβοι για αύξηση διασωληνωμένων στην σημερινή ανακοίνωση κρουσμάτων του ΕΟΔΥ.

Επίταξη γιατρών και επιπλέον ιδιωτικών κλινικών εφόσον κριθεί αναγκαίο (αύξηση κρουσμάτων - διασωληνωμένων) ανάμεσα στα σχέδια του υπουργείου Υγείας, ώστε να αποφύγουμε την τροχιά της Ιταλίας.

Την ίδια στιγμή τόσο στην σημερινή 21/11 ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, όσο και την εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας υπάρχει μεγάλος φόβος ότι η κατάσταση θα ξεφύγει. Με τα νοσοκομεία της Β.Ελλάδας κυρίως να είναι στα όριά τους η πνευμονολόγος και συντονίστρια διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία, έκρουσε ξανά τον κώδωνα του κινδύνου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι «αν δεν προσέξουμε μπορούμε να γίνουμε Ιταλία. Πρέπει να κρατήσουμε το lockdown όσο το δυνατόν πιο αυστηρά» και απάντησε ότι «δεν καταλαβαίνω τόσο καιρό μετά γιατί δεν έχουμε μείωση των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη».

Όπως πρόσθεσε «υπήρχε μεγαλύτερη διαμόλυνση που την πήραμε είδηση σιγά σιγά, είναι ο καιρός πιο κρύος, και μαζεύτηκαν πιο γρήγορα σπίτια τους, η Θεσσαλονίκη είναι πιο κοινωνική από την Αθήνα» ήταν μερικές από τις εξηγήσεις που προσπάθησε να δώσει η γιατρός.

Υπενθυμίζεται ότι χθες είχαμε 2581 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, 519 διασωληνωμένους και 72 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους (1419 θανάτους συνολικά στη χώρα).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .