Δευτέρα, Νοεμβρίου 2

29-6-2011----ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παπανδρεου!--Από σήμερα η Ελλάδα ημέρα Τετάρτη είναι επισήμως υποτελής του Διεθνούς Κεφαλαίου…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ...


29-6-2011
--Ατμόσφαιρα  εμπόλεμη, ατμόσφαιρα εχθρική, ο ελληνικός λαός άμαχος με μοναδικό του οπλισμό τη δύναμη ψυχής τους, έξω από τη βουλή για να διαδηλώσει ειρηνικά  να μη ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο από την κυβέρνηση. Και ξαφνικά χωρίς να προκύψει κάτι , τα ΜΑΤ  προφανώς με εντολές  της κυβέρνησης αρχίσαν να μας ρίχνουν χημικά από όλους συγχρόνως  τους δρόμους που περικλείουν την βουλή, και απ' όλες τις πλευρές. δεν υπήρχε λόγος να ρίξουν δακρυγόνα γιατί δεν είχαν καμία επίθεση από τον λαό. Η εντολή που είχαν ήταν ξεκάθαρή:  ΔΙΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ.
  Από σήμερα είμαστε και με τον νόμο υπόδουλοι σε ξένη κατοχή ,με φωναχτή ονομασία έγινε η παράδοση μας  στους παγκόσμιους τοκογλύφους από τους 155 εθνοπροδότες της βουλής.
 Από σήμερα η Ελλάδα ημέρα  Τετάρτη είναι  επισήμως υποτελής του Διεθνούς Κεφαλαίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .