Αλβανίδα προσπάθησε να βγάλει από τη χώρα 34.000 λίρες Αγγλίας… Που της βρήκε ψάχνει η Αστυνομία!

telonio12

Ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό –και μάλιστα σε ξένο νόμισμα- προσπάθησε να περάσει στην πατρίδα της χωρίς να το δηλώσει μια γυναίκα από την Αλβανία που το είχε κρύψει προσεκτικά για να αποφύγει τον έλεγχο στο Τελωνείο της Κακαβιάς.

Ωστόσο, οι τελωνειακοί υποψιάστηκαν από την συμπεριφορά της ότι κάτι έκρυβε και έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στα πράγματά της, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν τις 34.000 λίρες Αγγλίας που είχε κρύψει κάτω από την φόδρα της τσάντας της, την οποία είχε ράψει ξανά για να μην διακρίνεται η τομή!

Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, παρακρατήθηκε το πρόστιμο που ανέρχεται στο 25% του ποσού, αλλά η Αλβανίδα βρίσκεται υπό έλεγχο από την Αστυνομία για να διαπιστωθεί η προέλευση του μεγάλου χρηματικού ποσού και αν το κατείχε νόμιμα.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.