Κυριακή, Νοεμβρίου 8

ΟΥΑΟΥ! Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ (ΤΩΝ… ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ) ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 450 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ!

Είχαμε αναφερθεί προ 15μέρου περίπου, στην συμφωνία για την πώληση του 40% της μεγαλύτερης πολωνικής εταιρείας κινητής και σταθερής τηλεφωνίας Play Communications, που εδρεύει στο… Λουξεμβούργο, στην γαλλική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Iliad, που ανήκει στον Γάλλο δισεκατομμυριούχο Χαβιέ Βιέλ.

Το οποίο 40%, το κατείχε η εταιρεία Olympia του Πάνου Γερμανού, δηλαδή του…

τιμημένου κουκουέ! Που θα βάλει στο θησαυροφυλάκιο του Περισσού 450 εκατομμύρια ευρώ!

Βέβαια, υπήρχε κι ένα εμπόδιο που έπρεπε οπωσδήποτε να ξεπεραστεί για να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία, κι αυτό ήταν η έγκρισή της από την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, βάσει του ευρωπαϊκού κανονισμού για θέματα ανταγωνισμού.

Η έγκριση δόθηκε, καθώς η Κομισιόν κατέληξε στο ότι «η εξαγορά δεν θα εγείρει προβλήματα ανταγωνισμού, καθώς δεν τίθεται θέμα αλληλο-επικάλυψης δραστηριοτήτων μεταξύ των εταιρειών, καθώς δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές χώρες».

Και βέβαια, γνωρίζει πολύ καλά η Κομισιόν της Ευρώπης των μονοπωλίων (τα λέμε καλά συντρόφια;) τον πραγματικό ιδιοκτήτη της Olympia. Αλλά, δεν έθεσε εμπόδια στην αγοραπωλησία, γιατί γνωρίζει πολύ καλά το ρόλο του ΚΚΕ στο σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν!

https://ethnikismos.net/2020/11/03/%ce%bf%cf%85%ce%b1%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%b9%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%b4%cf%89-2/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .