Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΟΥΑΟΥ! Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ (ΤΩΝ… ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ) ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 450 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ!

Είχαμε αναφερθεί προ 15μέρου περίπου, στην συμφωνία για την πώληση του 40% της μεγαλύτερης πολωνικής εταιρείας κινητής και σταθερής τηλεφωνίας Play Communications, που εδρεύει στο… Λουξεμβούργο, στην γαλλική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Iliad, που ανήκει στον Γάλλο δισεκατομμυριούχο Χαβιέ Βιέλ.

Το οποίο 40%, το κατείχε η εταιρεία Olympia του Πάνου Γερμανού, δηλαδή του…

τιμημένου κουκουέ! Που θα βάλει στο θησαυροφυλάκιο του Περισσού 450 εκατομμύρια ευρώ!

Βέβαια, υπήρχε κι ένα εμπόδιο που έπρεπε οπωσδήποτε να ξεπεραστεί για να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία, κι αυτό ήταν η έγκρισή της από την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, βάσει του ευρωπαϊκού κανονισμού για θέματα ανταγωνισμού.

Η έγκριση δόθηκε, καθώς η Κομισιόν κατέληξε στο ότι «η εξαγορά δεν θα εγείρει προβλήματα ανταγωνισμού, καθώς δεν τίθεται θέμα αλληλο-επικάλυψης δραστηριοτήτων μεταξύ των εταιρειών, καθώς δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές χώρες».

Και βέβαια, γνωρίζει πολύ καλά η Κομισιόν της Ευρώπης των μονοπωλίων (τα λέμε καλά συντρόφια;) τον πραγματικό ιδιοκτήτη της Olympia. Αλλά, δεν έθεσε εμπόδια στην αγοραπωλησία, γιατί γνωρίζει πολύ καλά το ρόλο του ΚΚΕ στο σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν!

https://ethnikismos.net/2020/11/03/%ce%bf%cf%85%ce%b1%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%b9%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%b4%cf%89-2/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.