Κυριακή, Νοεμβρίου 15

Ερρίκος Ντυνάν: Στη διάθεση του ΕΣΥ 50 κλίνες νοσηλείας και 14 κλίνες ΜΕΘ για non-Covid περιστατικά

Ερρίκος Ντυνάν: Στη διάθεση του ΕΣΥ 50 κλίνες νοσηλείας και 14 κλίνες ΜΕΘ για non-Covid περιστατικά

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ανταποκρινόμενo στις ανάγκες της Πολιτείας, όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, διαθέτει για την κάλυψη των αναγκών του ΕΣΥ, 50 κλίνες νοσηλείας, καθώς και 14 κλίνες ΜΕΘ για non-Covid ασθενείς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του νοσηλευτικού κέντρου.

Για την πρωτοβουλία του Κέντρου και την απόφαση να συνεπικουρήσει το ΕΣΥ, ώστε να απελευθερωθούν κλίνες νοσηλείας και ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία για τους ασθενείς

με Covid-19, η διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center έχει ήδη ενημερώσει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Το Ερρίκος Ντυνάν, από την πρώτη ημέρα εμφάνισης της πανδημίας, αναπροσάρμοσε τα υπάρχοντα σχέδια έκτακτης ανάγκης και δημιούργησε την Ομάδα Διαχείρισης Πανδημίας, η οποία συνεδριάζει καθημερινά και λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας των ασθενών, του προσωπικού και των οικογενειών τους.

Η διαχείριση και αντιμετώπιση των ασθενών γίνεται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, τόσο στα εξωτερικά ιατρεία, όσο στο ΤΕΠ και στους νοσηλευτικούς θαλάμους. Η επιτυχής οργάνωση αυτής της διαδικασίας αποτυπώνεται στη μηδενική διασπορά της Covid-19 λοίμωξης στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και τους ασθενείς σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση και επισημαίνεται:

«Το Ερρίκος Ντυνάν, έχοντας λάβει την παγκοσμίου εμβέλειας διαπίστευση JCI, εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει καθώς για την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού του. Με τις άρτιες υποδομές του, πρωτίστως όμως με το υψηλής κατάρτισης ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, θα είναι αρωγός στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .