Σάββατο, Νοεμβρίου 7

Η Belen Rodriguez ξετρελαίνει το ανδρικό κοινό

djgkv

Γεννημένη στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, η Belen Rodriguez από νωρίς άνοιξε τα φτερά της για διεθνή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Άλλωστε, το εντυπωσιακό μοντέλο και τηλεπερσόνα διέθετε τα τυπικά προσόντα για μία αξιόλογη καριέρα.

Βέβαια, η εκρηκτική Αργεντίνα δεν περιορίστηκε στις πασαρέλες, αλλά στράφηκε και στην τηλεόραση σημειώνοντας κι εκεί επιτυχία. Θραύση, όμως, κάνει και στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους να απολαμβάνουν συχνά τα εντυπωσιακά της κάλλη, σε απίθανες πόζες.

Η Belen Rodriguez ανεβάζει συχνά σέξι φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της, ενώ ο διεθνής Τύπος τής έχει αποδώσει τον τίτλο «Η Σοφία Λόρεν της Αργεντινής», στην αρκετά σέξι εκδοχή της. Άλλοι, πάλι, λένε, πως έχει κάτι από… Μόνικα Μπελούτσι. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .