Πέμπτη, Νοεμβρίου 19

Νοσηλεύτριες σπεύδουν εθελοντικά από τα Ιωάννινα στη Θεσσαλονίκη

Νοσηλεύτριες σπεύδουν εθελοντικά από τα Ιωάννινα στη Θεσσαλονίκη

Τρεις νοσηλεύτριες από τα Ιωάννινα, ακολουθώντας το παράδειγμα των συναδέλφων τους από την Κρήτη, ζήτησαν εθελοντικά να μετακινηθούν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης τα οποία βρίσκονται στα όριά τους για να βοηθήσουν στη «μάχη» που δίνουν με τον θανατηφόρο ιό οι εκεί συνάδελφοί τους.

Την πρωτοβουλία των νοσηλευτριών έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Κατσακιώρης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Χαιρετίζουμε συγκινημένοι σήμερα την πρωτοβουλία της Μαρίας, της Ελένης και της Δήμητρας να δηλώσουν έμπρακτα το παρών σ΄ αυτή τη μάχη, ζητώντας από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη τη μετακίνησή τους, ώστε να βρεθούν άμεσα στο πλάι των συναδέλφων τους στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζονται».

Πηγή: epirusnews.eu

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .