Παρασκευή, Νοεμβρίου 6

Πώς να παραμείνετε σε φόρμα τώρα που έκλεισαν τα γυμναστήρια

Πώς να παραμείνετε σε φόρμα τώρα που έκλεισαν τα γυμναστήρια

Μπορεί τα γυμναστήρια να έκλεισαν λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊου ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια στον καναπέ!

Μπορούμε να εξακολουθήσουμε να γυμναζόμαστε στο σπίτι αλλά και στην ύπαιθρο με προσοχή.

Είτε είσαι λάτρης της γυμναστικής είτε είσαι αρχάριος, τα παρακάτω fitness tips σε αφορούν και υπόσχονται να σε βοηθήσουν να παραμείνεις σε φόρμα.

  •     Ξεκίνησε τη γυμναστική σου μ’ ένα χαλαρό επί τόπου τρέξιμο για προθέρμανση.  Εκτός αν έχεις κήπο στο σπίτι, οπότε και να τον εκμεταλλευτείς για outdoor fitness.
  •     Αξιοποίησε τη κουζίνα και κάνε τη γυμναστική σου όσο περιμένεις το φαγητό να ψηθεί. Βάλε μουσική, στρώσε το στρώμα σου και ξεκίνα με προβολές και καθίσματα.
  •     Κάνε σχοινάκι. Είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος ατομικής γυμναστικής και είναι σούπερ αποτελεσματικός, αφού θα γυμνάσει όλο σου το σώμα (συν ότι καίει θερμίδες).
  •     Δοκίμασε ισομετρικές ασκήσεις. Είναι ασκήσεις που περιλαμβάνουν έλξη ή ώθηση έναντι ενός σταθερού αντικειμένου όπως το πάτωμα, ο τοίχος ή ένα έπιπλο του σπιτιού σου.
  •     Μην ξεχάσεις όμως να κάνεις και ροκανίσματα για κοιλιακούς, και τελείωμα με διατάσεις, πάντα αργά και ελεγχόμενα για την αποφυγή τραυματισμών.
  •     Το πρόγραμμα είναι σημαντικό για τον οργανισμό σου. Δοκίμασε να γυμνάζεσαι κάθε φορά μία καθορισμένη ώρα και να πίνεις πολύ νερό κατά τη διάρκεια.

  govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .