Κυριακή, Νοεμβρίου 15

Αναπτύσσονται πυρήνες τζιχαντιστών – Χιλιάδες «εξαφανισμένοι» λ@θρομετανάστες στη χώρα

5142314

Τεράστιο ζήτημα εσωτερικής ασφάλειας προκύπτει στην χώρα με τις καταγγελίες για “εξαφάνιση” χιλιάδων αλλοδαπών που μπήκαν παράνομα στην χώρα και των οποίων οι αιτήσεις για άσυλο απερρίφθησαν από τις αρμόδιες αρχές.

Η επί χρόνια εφαρμοζόμενη τακτική του να τους δίνεται ένα χαρτί  με το οποίο απλά καλούνται να  “εγκαταλείψουν την χώρα”, αλλά και η αδυναμία ελέγχου του  ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης δημιουργούν εκρηκτικές συνθήκες.

Όπως είναι φυσικό αυτός ο αριθμός ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών, ισλαμικής στην συντριπτική τους πλειοψηφία θρησκείας, εντός της χώρας δημιουργεί έντονη ανησυχία στις αρχές ασφαλείας που δεν γνωρίζουν  ποιός εξ’ αυτών μπορεί να είναι ήδη ριζοσπαστικοποιημένος ή να ριζοσπαστικοποιηθεί από εδώ και  πέρα.

Παρά το γεγονός ότι ένας αριθμός εξ’ αυτών εκτιμάται ότι έχει φύγει σε χώρες του εξωτερικού, είναι σαφές ότι ένας εξίσου μεγάλος αριθμός  απλά παραμένει στην χώρα  σε κατάσταση παρανομίας και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποίοι είναι, πού είναι και τι κάνουν.

Η επί  χρόνια υπερφόρτωση του συστήματος ελέγχου της μετανάστευσης αλλά και η ιδεολογικοποιημένη επί πολλά χρόνια προσέγγιση  του μεταναστευτικού ευθύνεται γι’  αυτή την ωρολογιακή βόμβα που κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα εκραγεί .

Αυτή η  αδυναμία αποδεικνύεται και από την πρόσφατη -τυχαία – σύλληψη υψηλόβαθμου στελέχους  του Ισλαμικού Κράτους στην Τρίπολη. Η ουσία είναι ότι  κανείς δεν ξέρει ποιος ακριβώς είναι  ο αριθμός των ατόμων με χαρακτηριστικά που θα  μπορούσαν να  χαρακτηρισθούν επικίνδυνα που βρίσκεται εντός της Ελληνικής Επικράτειας και μόνον εκτιμήσεις  μπορούν να γίνουν σχετικά με το θέμα.

Το θέμα ανέδειξε με ανακοίνωσή της και η Ελληνική Λύση η οποία  προειδοποιεί για μέγα εθνικό κίνδυνο και διευκρινίζει ότι θα απαιτήσει την απόδοση ευθυνών.

 .makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .